Шоколадний кекс за 45 секунд: як приготувати десерт в мікрохвильовці
Шоколадний кекс за 45 секунд: як приготувати десерт в мікрохвильовці

Шоколадний кекс за 45 секунд: як приготувати десерт в мікрохвильовці

Шоколадний кекс можна приготувати просто у чашці. Крім цього, приготування займе менше хвилини, розповідають Тренди 24.

Ідеальний варіант швидкого перекусу

Кекси, приготовані в мікрохвильовці, — це чудовий варіант швидкого домашнього десерту, схожого на ресторанне суфле. Вони готуються миттєво і мають неймовірно насичений смак.

Шоколадний кекс, який готується прямо в чашці, не потребує зважування інгредієнтів. Приготування займає лише 45 секунд, і всередині залишається розплавлений шоколад, ідеальний для швидкого перекусу.

Якщо зробити все правильно, результатом буде десерт із рідкою, ніжною серцевиною та гарячою, щільною скоринкою ззовні.

Інгредієнти:

  • 2 столова ложка соняшникової олії;
  • 1 яйце;
  • 2 столова ложка борошна;
  • 3 столова ложка цукру;
  • 1 столова ложка какао;
  • трішки ванільного екстракту;
  • 1 столова ложка окропу;
  • м’який шоколадний трюфель.

Як приготувати

Спершу всі інгредієнти, окрім трюфеля, змішайте в посудині (об’ємом приблизно 350 мл), придатній для використання в мікрохвильовій печі, до утворення однорідної маси.

Далі додайте трюфель у середину тіста і готуйте в мікрохвильовці протягом 45 секунд на максимальній потужності. Ви отримаєте кекс із ніжною рідкою серединою.

Найкраще подавати його з кулькою морозива або збитими вершками.

Джерело матеріала