Трамп переплутав Грузію з американським штатом Джорджія
Трамп переплутав Грузію з американським штатом Джорджія

Трамп переплутав Грузію з американським штатом Джорджія

Передвиборча реклама Дональда Трампа містить пейзажі Грузії замість Джорджії.

Команда канидата у президенти США Дональда Трампа переплутала Грузію (англійськю – Georgia) з американським штатом Джорджія (англійською теж Georgia).

На це звернуло увагу видання Telegraph.

Трамп запустив у Мережі нову передвиборчу рекламу в штаті Джорджія, яку він помилково проілюстрував фотографією з Грузії, назва яких англійською мовою звучить однаково.

Цифрова реклама, яка закликала прихильників республіканців зареєструватися для голосування, містила буколічний пейзаж із горами. Реклама містить такий текст: "Я скромно прошу вас відкласти те, що ви робите, і перевірити свій статус виборця. Лише кілька голосів вирішать долю цих виборів".

Проте фотографія виглядає як зображення Грузії. Аналіз фотографії показав, що це зображення краєвидів Верхньої Сванетії, гірського масиву Кавказ на північному заході Грузії.

Таке саме зображення розміщене на сайті Державного департаменту США, який надає поради щодо подорожей громадянам США, які планують поїхати до Грузії.

Як пише Telegraph, штат Джорджія є одним із семи штатів, які можуть стати вирішальними на виборах 2024 року. Останні дані опитувань показують, що тут Дональд Трамп має невелику перевагу над Камалою Гарріс.

Раніше Дональд Трамп заявив, що "виведе" США з війни в Україні.

  • Трамп зробив цинічну заяву про візит Зеленського до США
  • У Трампа заявили, що він не буде зустрічатись з Зеленським - AP
  • Трамп заявив, що більше не балотуватиметься у президенти, якщо програє вибори
Джерело матеріала
loader
loader