Непоказний раритет: у Києві помітили маловідомого конкурента BMW M3 від Volvo
Непоказний раритет: у Києві помітили маловідомого конкурента BMW M3 від Volvo

Непоказний раритет: у Києві помітили маловідомого конкурента BMW M3 від Volvo

Заряджений седан Volvo S60 R оснащений 300-сильним турбомотором і здатен розігнатися до 100 км/год за 5,7 с. Спортивна модель зовні майже не відрізняється від стандартного S60.

У Києві сфотографували Volvo S60 2006 року в зарядженій R-версії. Такий спортивний седан є раритетом на українських дорогах. Його фото опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

На кришці багажника є мініатюрний спойлер
Фото: Topcars UA

Седан Volvo S60 R став наступником моделі 850 R і позиціонувався, як шведський конкурент BMW M3 та Audi S4. Модель випускали невеликими серіями і про неї не всі знали.

У салоні встановлені спортивні крісла
Фото: Volvo

Volvo S60 R оснащений 2,5-літровим п’ятициліндровим турбомотором на 300 к. с. і 400 Н∙м. Модель пропонували з 6-ступінчастими механічною або автоматичною КПП.

Важливо Паркінг із суперкарами: у Києві на стоянці супермаркету помітили ексклюзивні авто (фото)

Спортивний седан Volvo здатен розігнатися до 100 км/год за 5,7 с, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Крім того, доопрацьована підвіска авто та встановлені збільшені гальма.

Седан оснащений особливими 17-дюймовими дисками
Фото: Topcars UA

Примітно, що заряджена версія зовні мало чим відрізняється від стандартного Volvo S60. Седан отримав інакші бампери, скромний обвіс, майже непомітний спойлер та особливі 17-дюймові диски. У салоні встановлені спортивні передні сидіння.

Між іншим, нещодавно в Києві виявили потужний седан Volvo 90-х у новому стані.

Також Фокус розповідав, що в Україну привезли 630-сильний універсал Audi.

Теги за темою
авто
Джерело матеріала
loader
loader