Краще та дешевше за магазинну: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт граноли для сніданку
Краще та дешевше за магазинну: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт граноли для сніданку

Краще та дешевше за магазинну: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт граноли для сніданку

Зірка шоу "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво показав, як у домашніх умовах приготувати ідеальну гранолу з вівсяних пластівців.

Гранола – дуже популярна страва для сніданку, овобливо в США, це вівсяні пластівці, запечені з медом до хрусткого стану з додаванням різноманітних горішків і сухофруктів.

Домашня гранола виходить значно кориснішою та доступнішою за магазинну. Подавати гранолу можна можна з молоком або йогуртом, свіжими чи замороженими ягодами та фруктами.

Інгредієнти для приготування граноли:

  • 300 г вівсяних пластівців
  • 3 ст.л. меду
  • 3 ст.л. соняшникової олії
  • родзинки - за смаком
  • горішки ("Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв арахіс, мигдаль і фундук) - за смаком

Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує до однорідності вівсяні пластівці з медом і олією. Потім додаємо промиті та просушені родзинки, улюблені горішки та ще раз усе перемішуємо.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво рівномірно викладає майбутнью гранолу на деко, застелене пергаментом, та відправляє в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 7-10 хвилин до золотистого кольору та хрусткості.

Така гранола сподобається і дорослим, і дітям. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що вона не лише смачна, а й корисна, адже багата на корисні вуглеводи, клітковину та забезпечить енергією для насиченого дня.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader