У застосунку Резерв+ зʼявиться сервіс рекрутингу: деталі від Міноборони
У застосунку Резерв+ зʼявиться сервіс рекрутингу: деталі від Міноборони

У застосунку Резерв+ зʼявиться сервіс рекрутингу: деталі від Міноборони

У жовтні цього року у застосунку Міноборони «Резерв+» стане доступний сервіс рекрутингу. З цим оновленням з’являться актуальні вакансії у військових частинах ЗСУ, що дозволить користувачам застосунку швидше знаходити місце своєї майбутньої служби. Про це на конференції IT Arena у Львові розповіла заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

За словами посадовиці, команда оборонного відомства ставила перед собою мету, аби застосунок «Резерв+» крім базової функції оновлення даних став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків.

«І відкриття можливості обрати собі місце служби – один з важливих кроків, які ми робимо для цього. Поступово ми будемо покращувати функціонал сервісу. Тож чекатимемо відгуків користувачів про свій досвід», – сказала Черногоренко.

За її словами, новий сервіс рекрутингу у «Резерв+» допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вмінням та вподобанням. Також при обранні будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

У Міноборони також розповіли, що на початку пошуку вакансії у застосунку користувачам буде необхідно заповнити анкету. На основі цієї інформації та обраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. «Резерв+» міститиме детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та публікації у ЗМІ.

Як зазначив посадовець Міноборони, для громадян доступно понад 10 тис. вакансій у Силах оборони.

До слова, за підсумками роботи рекрутингових центрів за останні шість місяців, серед усіх громадян, які звернулися з наміром служити у ЗСУ за контрактом, від 17 до 20 відсотків жінок.

Також Міністр оборони України Рустем Умєров розповів про удосконалення системи ротації у Збройних Силах України та впровадженні деяких змін у цей процес. 

Як відомо, у Києві в приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відкрився новий Центр рекрутингу до української армії. Тут кандидат чи кандидатка може добровільно доєднатися до Сил оборони та самостійно обрати для себе військову посаду.

Джерело матеріала
loader
loader