М'ясну закуску можна подавати як холодною, так і гарячою, особливо добре сирно-курячий рулет підходить на обід.
Щоб зробити такий смачний рулет, потрібно зовсім небагато часу, розповіла Юлія Віліч у Instagram .
Інгредієнти:
- 300 г твердого сиру, натертого на крупній тертці
- 3 яйця
- 100 г сметани (15-20%)
- Сушена зелень (за смаком)
- 500 г курячого фаршу
- 1 велика цибулина
- Сванська сіль або інша приправа
Приготування:
У глибокій мисці змішайте натертий сир, яйця, сметану та сушену зелень. Викладіть отриману масу на лист, застелений пергаментним папером, і рівномірно розподіліть.
Випікайте коржик у розігрітій до 180 ° C духовці протягом 10-12 хвилин. Тим часом обсмажте дрібно нарізану цибулину. Додайте її до курячого фаршу разом із приправами і ретельно перемішайте.
Вийміть готовий корж з духовки і рівномірно розподіліть на ньому курячий фарш тонким шаром. Акуратно поверніть у рулет. Щільно оберніть рулет фольгою і відправте в духовку назад на 25 хвилин при 180°C.
Останні новини України:
Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.