Полковника Івана Винника звільнили з посади командира "Чорних Запорожців"
Полковника Івана Винника звільнили з посади командира "Чорних Запорожців"

Полковника Івана Винника звільнили з посади командира "Чорних Запорожців"

Полковника Івана Винника звільнили з посади командира 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Про це повідомляється у Фейсбуці бригади.

- З літа 2022 року до сьогодні - я мав довгий і непростий шлях. Але він не був важким, тому що я долав його не один. Поруч була вірна та вмотивована команда. Дякую кожному та кожній за ваше терпіння, волю та сили. Дякую, що слухали, чули, говорили, пропонували. Дякую за спільну боротьбу. Дякую, що були поряд. Я це дуже ціную!, - звернувся до бійців екскомандир.

Як зазначив полковник, йому було честю служити у складі "Чорних Запорожців". Він запевнив, що зв'язок, який утворився між ним та його бригадою, залишиться назавжди. Наостанок Вінник закликав захисників не опускати рук і впевнено боротися за перемогу українців у війні, розв'язаної росіянами.

  • 11 лютого Сергій Наєв зі ЗМІ дізнався про звільнення з посади командувача Об'єднаних сил ЗСУ.
  • 9 травня президент Володимир Зеленський звільнив ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з військової служби та призначив послом України у Великій Британії.
  • 31 серпня у Генеральному штабі Збройних сил України було опубліковано заяву про призначення на посаду начальника штабу Командування Сил безпілотних систем. У ньому йдеться про те, що Роман Гладкий підходить на цю посаду, оскільки має великий офіцерський досвід.
Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader