Мед вважається дуже цінним та корисним продуктом. У народі його навіть називають "чарівним зіллям", і не дарма.
Бджоли працюють все літо, щоб забезпечити людей вітамінами та мінералами, які містяться в меді, проте продавці навчилися його підробляти, щоб заробити нечесним шляхом.
Продукт є багатим джерелом вітамінів та мінералів. Він містить усі вітаміни групи В, К, Е, С, провітамін А. Втім, коли продукт розбавляють або підробляють, усі його властивості губляться і навіть шкодять, тому себе потрібно убезпечити.
Щоб ефективно перевірити мед на якість, господиням знадобиться лише простий столовий оцет. Метод надійний і водночас швидкий.
Мало хто знає, що оцет дуже швидко виявить підробку. Як його потрібно використовувати: невелику кількість меду розбавити водою, щоб був більш рідкою консистенцією та ввести есенцію оцту.
Ненатуральний продукт одразу покаже себе – з'явиться хімічна реакція у вигляді піни та шипіння. Його однозначно не можна вживати чи додавати у їжу. А ось із натуральним та якісним медом такого не станеться.
Де і як правильно зберігати банани. Неправильне зберігання псує фрукт.
Раніше ми повідомляли, що оливкова олія буде свіжою і запашною: як правильно зберігати.
Також стало відомо, що огірки із помідорами – смертельне поєднання? Українцям усе пояснили. Приправи можуть проводити його користь.