Трампа могли "накрутити": чому візит Зеленського у Пенсильванію обурив республіканців
Трампа могли "накрутити": чому візит Зеленського у Пенсильванію обурив республіканців

Трампа могли "накрутити": чому візит Зеленського у Пенсильванію обурив республіканців

На кандидата від республіканців Дональда Трампа та інших членів партії могли вплинути інші особи. Таку думку 24 Каналу озвучив політолог Володимир Фесенко.

Хто міг вплинути на Трампа

Володимир Фесенко зазначив, що Пенсильванія – один зі штатів, де нема переваги ні республіканців, ні демократів. Саме у таких штатах буде визначатись доля президентських виборів. Тому боротьба там дуже гостра. У Пенсильванії є певні впливи республіканців, але губернатор – член Демократичної партії.

Відвідування заводу Scranton Army Ammunition Plant в Пенсильванії Володимиром Зеленським у супроводі губернатора штату Джошуа Шапіро та інших демократів обурило республіканців. Вони висловили підозру, що нібито українська делегація допомагає веденню виборчої кампанії Демократичної партії США саме у цьому штаті.

Але у мене таке відчуття, що Трампа "накрутили". А потім, оскільки сформувалася така різка позиція Трампа, почали реагувати всі інші. Наприклад, Майк Джонсон. Тобто "накрутили" всю верхівку Республіканської партії,
– припустив політолог.

За його словами, на Трампа могли вплинути його син, зять, а також кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс. Саме тому у нього та інших членів Республіканської партії була така емоційна реакція.

"Потім трохи попустило. Тому коли трошки емоції відійшли, я думаю, сам Трамп, і люди біля нього з більш раціональною позицією йому чітко пояснили, що зараз не можна спалювати містки з Україною, президентом Зеленським. Якщо у перспективі Трамп хоче вести переговори про завершення війни, він має підтримувати конструктивні контакти з президентом України", – сказав Фесенко.

На позицію Дональда Трампа і далі будуть тиснути проросійські та антиукраїнські кола. Тому Україні потрібно вивіряти кожен крок та кожну заяву, щоб не було неочікуваних наслідків, а також нейтралізовувати усі спроби втягування нашої держави у вибори президента Штатів.

Далі залежно від того, хто переможе на президентських виборах та на виборах у Конгрес, потрібно буде формувати стратегію подальших відносин зі США. Зустрічі Володимира Зеленського з обома кандидатами – це свідчення того, що наша держава вже будує стратегію.

Зверніть увагу! Голова комітету Палати представників з нагляду та підзвітності Джеймс Комер повідомив, що у Конгресі США розслідують візит Володимира Зеленського на оборонний завод. Адміністрацію Джо Байдена звинуватили у ймовірному зловживанні урядовими ресурсами, які могли дозволити президенту України "втрутитися у президентські вибори 2024 року". Там також вимагають звільнити пані посла України Оксану Маркарову.

Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader