Жінка показала геніальний метод, як відмити скляну плиту: потрібно лише 2 інгредієнти
Жінка показала геніальний метод, як відмити скляну плиту: потрібно лише 2 інгредієнти

Жінка показала геніальний метод, як відмити скляну плиту: потрібно лише 2 інгредієнти

Як правильно мити скляну плиту та чому не потрібно купувати дорогі засоби - у Мережі показали лайфхак.

Прибирання кухні може зайняти багато часу та сил. Часто люди витрачають багато коштів, щоб придбати різні засоби для того, щоб їх домівка сяяла чистотою. Однак для цього не завжди потрібно багато спеціальних товарів.

Експерт із прибирання Шантель Міла Ібботсон, відома TikTok у як Мама Міла, вразила шанувальників CleanTok використанням натуральних інгредієнтів, щоб зберегти блиск плити. Якщо ви не можете терпіти плями на скляній плиті, вона розкрила підказку, як знищити весь жир і для цього потрібні лише два інгредієнти, передає Mirror.

Мама двох дітей показала, як використовує класичну комбінацію харчової соди та лимонного соку, щоб очистити скляну плиту.

"Лимонна кислота в цій потужній суміші роз'їдає запеклий бруд. Потім варто витерти її гарячою водою, щоб очистити вашу сяючу плиту", - додала Міла.

Дивіться відео про те, як правильно і швидко помити скляну плиту:

@mama_mila_ How to clean your glass stovetop + makw or look new again ✨ save this video for your next deep clean ? #stovetopcleaning#cleantok#cleaninghacks♬ Satisfaction x Maneater - DAVO

Також Шантель регулярно публікує корисні відеоролики, у яких показує, як натуральні інгредієнти, які вже є у вас вдома можуть допомогти в прибиранні.

Ще один популярний трюк, яким вона поділилася - це те, як позбутися бруду та цвілі в душі за допомогою суміші білого оцту, засобу для миття посуду та олії гвоздики або чайного дерева.

Універсальний засіб для чищення
Як зробити універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader