Audi готує конкурента BMW X1: що відомо про новинку
Audi готує конкурента BMW X1: що відомо про новинку

Audi готує конкурента BMW X1: що відомо про новинку

Компактний кроссовер Audi Q3 готується до зміни покоління. Третя генерація моделі розділить платформу з Cupra Terramar та VW Tiguan.

Дебют новинки намічено на найближчі місяці, але поки що точну дату презентації в компанії не назвали. У виданні Carscoops зібрали всю інформацію про кросовер нового покоління, відому на цей момент. Наступний Q3, якого позиціонують як конкурента BMW X1 та Mercedes GLA, кардинально зміниться зовні, показавши новий стиль дизайну марки. Новинка нагадує зменшену версію Q6 e-tron з довгим капотом, похилою лінією даху, великою решіткою радіатора Singleframe, двоярусними фарами з анімованою графікою Matrix LED та великими колесами.

Audi готує конкурента BMW X1: що відомо про новинку - Фото 1

Очікується, що новий Audi Q3 трохи приросте в розмірах та наблизиться за габаритами до Cupra Terramar. Щоправда, поки точних цифр немає. Салон обіцяють більш просторий та комфортний. Ймовірно, в його оснащення увійде 11,9-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 14,5-дюймовим екраном, а також опціональний 10,9-дюймовий дисплей для пасажира. Ще можливий проекційний екран.

За даними інсайдерів, наступний Audi Q3 буде збудовано на оновленій версії платформи MQB Evo. Моторна лінійка моделі включатиме бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні силові агрегати. Їх потужність варіюватиметься від 150 до 272 к.с. Виробництво новинки налагодять на заводі Audi у Дьєрі (Угорщина).

Джерело матеріала
loader
loader