Колишній вихованець Івана Дорна висловився про неоднозначну позицію артиста щодо війни в Україні
Колишній вихованець Івана Дорна висловився про неоднозначну позицію артиста щодо війни в Україні

Колишній вихованець Івана Дорна висловився про неоднозначну позицію артиста щодо війни в Україні

LAUD заявив, що не підтримує більше стосунки з Іваном Дорном, однак все ж вважає його одним з найкрутиших артистів українського музичного простору.

26-річний співак LAUD, який свого часу був учасником музикального проєкту "Голос країни", вперше висловився про свого тренера в шоу, музиканта Івана Дорна. Свою думку щодо позиції артиста LAUD висловив у випуску "Муз_Тренд" зі Славою Дьоміним.

Зокрема, Владислав Каращук — справжнє ім’я LAUD, познайомився з Іваном Дорном у шостому сезоні вокального шоу, який був записаний у 2016 році. Тоді в одному з тренерських крісел сидів Іван Дорн. Його колегами суддями в цьому сезоні були Олексій Потапенко, Тіна Кароль та Святослав Вакарчук.

Владислав зізнався, що після проєкту деякий час намагався тримати контакт з Іваном Дорном, однак той не мав бажання продовжувати спілкування. Зараз же відповідно вони також не спілкуються. Однак попри те, що LAUD не підтримує зв’язок з Іваном він все ж висловив свою думку щодо життя артиста за кордоном та його неоднозначної позиції щодо війни в Україні.

"Я думаю він не визначився зі стороною, з цінностями. Він виїхав з України. У нього виходять треки з росіянами. Але звісно, як музикант, це та людина, яка в українському просторі дуже круто себе показував, він завжди був дуже цікавий. Ми спілкувалися після "Голосу" дуже недовго, я йому присилав свої демки, вони були йому не цікаві. Він чесно кажучи нічого навіть не відповідав", — розповів LAUD.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Іван Дорнназвав суму гонорару, за яку виступить перед росіянами.

Крім цього, Фокус писав, що Іван Дорн публічно назвав,на чиєму боці в російсько-українській війні.

Джерело матеріала
loader