Що потрібно додати у шампунь, щоб відростити густе волосся: результат здивує
Що потрібно додати у шампунь, щоб відростити густе волосся: результат здивує

Що потрібно додати у шампунь, щоб відростити густе волосся: результат здивує

Якщо вам важко відростити волосся, тоді варто спробувати дієвий метод під час миття волосся.

Випадіння волосся та відсутність його росту можуть дуже розчаровувати людей, але на ринку є незліченна кількість продуктів, які обіцяють допомогти. Однак не завжди можна отримати бажаний результат.

Науковець Джанін Боурінг вважає, що додавання чайної ложки кави до шампуню може творити чудеса із ростом волосся, передає видання Mirror.

Відомо, що найпоширенішим типом випадіння волосся як у чоловіків, так і у жінок є андрогенна алопеція. У чоловіків це називається облисіння за чоловічим типом, а у жінок - випадіння волосся за жіночим типом.

Джанін пояснила, що у чоловіків зазвичай випадіння починається з області скронь та із часом ця лінія волосся відступає, утворюючи характерну форму "М". Однак у жінок випадіння волосся зазвичай відбувається на маківці, де волосся поступово стає все більш і більш рідким.

"Отже, було доведено, що кофеїн допомагає з ростом волосся і це показали дослідження. Моя порада полягає в тому, щоб додати лише чайну ложку меленої кави в шампунь, коли ви миєте волосся, а потім ретельно змити його", - порадила вона.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Також Боурінг попередила, що це зробить волосся трохи темнішим, тому така процедура найкраще підійде для темного волосся. Для зручності миття голови, варто додавати мелену каву уже у руку із шампунем, щоб не зіпсувати цілу пляшку.

У Мережі також поділились, що для відновлення росту волосся можна додати до шампуню ефірну олію розмарину.

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader