Українцям показали ціни на рибу та морепродукти в супермаркетах та на ринку
Українцям показали ціни на рибу та морепродукти в супермаркетах та на ринку

Українцям показали ціни на рибу та морепродукти в супермаркетах та на ринку

На тлі постійних коливань цін на продукти харчування особливий інтерес становить ситуація на ринку риби та морепродуктів.

"Хвиля" провела аналіз цін у супермаркетах та на одеському ринку "Початок".

Ціни у супермаркетах

У великих торгових мережах живий короп, популярний у покупців, пропонується за середньою ціною 171,03 гривні за кілограм. Для тих, хто надає перевагу вже підготовленій рибі, є варіант потрошеного коропа, проте його вартість значно вища - 229,00 гривень за кілограм. Любителям солоної риби може бути цікавий слабосолений оселедець, який продається за ціною 171,00 гривень за кілограм. Свіжоморожена скумбрія доступна за ціною 179,00 гривень за кілограм.

Українцям показали ціни на рибу та морепродукти в супермаркетах та на ринку - Фото 1

Ціни на ринку

У той же час, на ринку "Початок" в Одесі ситуація дещо інша. Тут звичайний короп пропонується за привабливішою ціною – 140,00 гривень за кілограм, що помітно нижче, ніж у супермаркетах. Цікаво відзначити, що ціна на скумбрію на ринку практично ідентична тій, що пропонується у супермаркетах – 180,00 гривень за кілограм.

Варто додати, що на ринку "Початок" в Одесі є великий вибір риби та морепродуктів, з цінами на які можна ознайомитись нижче:

Українцям показали ціни на рибу та морепродукти в супермаркетах та на ринку - Фото 2

Читайте також: Ціни на картоплю, помідори, часник, яблука: чи варто шукати дешеві продукти на ринку.

Джерело матеріала
loader
loader