Житель Гайсина сокирою і ножем убив вітчима та ледь не позбавив життя матір
Житель Гайсина сокирою і ножем убив вітчима та ледь не позбавив життя матір

Житель Гайсина сокирою і ножем убив вітчима та ледь не позбавив життя матір

Житель Гайсина сокирою і ножем убив вітчима та ледь не позбавив життя матір - Фото 1

23-річний фігурант перебуває під вартою, йому загрожує довічне ув’язнення.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що на вулиці біля одного з приватних домоволодінь лежить чоловік у крові. У будинку, де стався злочин, поліцейські виявили жінку, яка також мала поранення. Потерпілих 54 та 47 років у важкому стані госпіталізували. Згодом, не приходячи до тями, чоловік помер.

Правоохоронці встановили, що до кримінального правопорушення причетний син постраждалої. Між ним, матір’ю та вітчимом стався конфлікт на побутовому ґрунті, у ході якого фігурант завдав їм тяжких травмувань, а після скоєного злочину втік.

Працівники поліції затримали зловмисника протягом години на набережній вулиці Гайсина.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у подвійному замаху на вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Зважаючи на те, що через декілька днів вітчим від отриманих травм помер у лікарні, вирішується питання про зміну раніше повідомленої підозри.

Суд відправив зловмисника під варту на два місяці. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

Tweet
Джерело матеріала
loader