"Врізалася в дерево": олімпійська чемпіонка Оксана Баюл розповіла про п'яну ДТП
"Врізалася в дерево": олімпійська чемпіонка Оксана Баюл розповіла про п'яну ДТП

"Врізалася в дерево": олімпійська чемпіонка Оксана Баюл розповіла про п'яну ДТП

Перша олімпійська чемпіонка незалежної України поділилася жахливою історією.

Ім'я Оксани Баюл 1994 року прогриміло на весь світ, коли фігуристка стала олімпійською чемпіонкою - першою у незалежній Україні. Зірковий статус став для спортсменки важкою ношею, яка привела її до проблем з алкоголем.

У своєму недавньому інтерв'ю для Олесі Бацман Баюл зізналася - кілька разів вона опинялася на межі життя і смерті. Так одного разу вона дивом уникла смертельної аварії.

Фігуристка розповіла, що сіла за кермо нетверезою, після чого на великій швидкості її автомобіль врізався в дерево. Понівечене авто вона залишила самостійно.

"Перша ситуація, коли я п'яна вийшла з клубу, врізалася в дерево. Тобто на величезній швидкості їхала. Вийшла з машини і залишилася живою", - поділилася страшними спогадами Оксана Баюл.

Хто така Оксана Баюл?

Оксана Баюл - колишня українська фігуристка. Перша олімпійська чемпіонка (XVII Олімпійські зимові ігри, Ліллехаммер, Норвегія, 1994) незалежної України. Дворазова срібна призерка чемпіонатів Європи (1993, 1994), чемпіонка світу (1993). Почесна громадянка Дніпра, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Віталій Козловський перестав приховувати, з чого почався його роман із дружиною Юлією Бакуменко. Новина про їхнє весілля і появу первістка була великим шоком для шанувальників артиста.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Ксенія Вертинська, донька Народного артиста України Олексія Вертинського, вийшла заміж за колегу, який старший за неї на 12 років.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader