Лікарі заборонили відомій співачці виходити на сцену - що сталося
Лікарі заборонили відомій співачці виходити на сцену - що сталося

Лікарі заборонили відомій співачці виходити на сцену - що сталося

Ізоляція Ірини Федишин триватиме понад 20 днів.

Співачка Ірина Федишин активно готувалася до туру Україною, проте її планам не судилося збутися. На заваді зустрічі з шанувальниками стали проблеми артистки зі здоров'ям.

Про це зірка розповіла у своєму блозі в Instagram. Федишин попросила у фанатів, які вже придбали квитки, вибачення за незручності, та висловила надію на їхнє розуміння.

Крім того артистка зазначила, що від роботи її відсторонили медики на цілих три тижні. "Концерти переносяться у зв’язку з важливими обставинами, що стосуються мого лікувального процесу. Попри те, що костюми вже пошиті, пісні написані, а квитки, майже, продані, найближчі три тижні лікарі заборонили мені виходити на сцену", - написала вона.

При цьому Ірина Федишин, незважаючи на солідний термін самоізоляції, не стала уточнювати, які саме проблеми зі здоров'ям змусили її перенести виступи.

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна світська журналістка Аліна Доротюк потрапила в автомобільну аварію, внаслідок якої її автомобіль зазнав серйозних пошкоджень.

Також син Діми Коляденка, музикант Пилип Коляденко, зізнався, що вже давно одружений, та розкрив подробиці про шлюб і свою непублічну обраницю.

Читайте також:

Джерело матеріала