Прем'єра нового сезону шоу «Я люблю Україну» відбудеться 10 листопада на телеканалі ТЕТ
Прем'єра нового сезону шоу «Я люблю Україну» відбудеться 10 листопада на телеканалі ТЕТ

Прем'єра нового сезону шоу «Я люблю Україну» відбудеться 10 листопада на телеканалі ТЕТ

Окрім основних епізодів, в ефірі також покажуть два спецвипуски до зимових свят.

В ефірі телеканалу ТЕТ 10 листопада о 19:00 відбудеться прем'єра четвертого сезону шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною, а також капітанами Юрієм Ткачем та Олександром Педаном. Про це повідомила пресслужба мовника. 

У новому сезоні шоу візьмуть участь Амадор Лопес, Michelle Andrade, Артур Логай, Roxolana, Shumei, Віра Кобзар, Skylerr, Дмитро Вівчарюк, Катерина Варченко, Дмитро Каднай, Tayanna, Назар Грабар, Оля Цибульська, Нікіта Добринін, Lida Lee, Назар Задніпровський та інші ведучі, актори, співаки, музиканти, блогери та мандрівники.

«Хтось з них з’явиться у проєкті, щоб взяти реванш, хтось спробує довести, що знає про рідний край від Рюриковичів до сьогодення, а хтось зіграє для того, аби ще більше закохатися в самобутність України та її людей», — йдеться у повідомленні пресслужби.

Упродовж семи раундів учасники розплутуватимуть загадки, відрізнятимуть правду від брехні, шукатимуть відповідності, згадуватимуть шкільну програму та перевірятимуть інтуїцію. 

Випуски можна дивитися щонеділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ. Окрім основних епізодів, в ефірі також покажуть два спецвипуски до зимових свят.

Вперше «Я люблю Україну» з’явилося на каналі «1+1» у 2009 році. Ведучою проєкту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд — Потап і Настя Каменських. Після першого сезону проєкт закрили, а вже у 2012-му відновили з ведучим Юрієм Горбуновим і капітанками Василісою Фроловою та Оксаною Гутцайт. Однак шоу також завершилося після одного сезону.

Фото: ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader