Президент обговорив із головнокомандувачем ЗСУ ситуацію на Донеччині
Президент обговорив із головнокомандувачем ЗСУ ситуацію на Донеччині

Президент обговорив із головнокомандувачем ЗСУ ситуацію на Донеччині

Президент Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським ситуацію у Донецькій області на напрямках, де зараз найважче.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Вже кілька разів говорив сьогодні з головкомом. Передусім – щодо Донеччини, щодо напрямків, де зараз особливо важко. Дякую кожній нашій бойовій бригаді за справжню стійкість і справжню відвагу. Щотижня попри все наші воїни забезпечують справді відчутне ураження окупанту, і це найголовніше – виснажувати ворога й забезпечувати Україні можливість переконувати партнерів у саме таких кроках, які здатні принципово, стратегічно змінити воєнну ситуацію. Дуже потребуємо цієї рішучості від партнерів. Далекобійності", - наголосив Президент.

Відео: Офіс Президента

Він подякував лідерам країн, усім друзям України за розуміння, що тиску на Росію зараз замало, оскільки "російське керівництво не сприймає серйозно дипломатію". "Сили треба більше", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, вище командування надало дозвіл на виведення підрозділів Збройних сил України з Вугледара з метою збереження особового складу і бойової техніки та зайняття положення для ведення подальших дій.

Теги за темою
війна Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader