Використання цукру при засолюванні червоної риби – парадоксальний, але дієвий крок. Завдяки йому результат буде ще кращим, стверджує Ukr.Media.
Як засолювати червону рибу
На 1 кілограм риби окрім солі потрібно використати 30 грамів цукру, або орієнтуватися на пропорцію 1 до 3 з сіллю. Дрібничка, завдяки якій м'ясо буде неймовірно соковитим.
Особлива насолода / Фото Pexels
Також цукор дасть гарантію, що риба не буде пересолена, навіть якщо ви всиплете більше солі, аніж потрібно. Еластичність м'яса вас також приємно здивує. І не турбуйтеся – ніякого солодкого присмаку рибка не матиме.
Навіть не треба води: як легко та швидко очиститипечериці.
Чим удобрити в жовтні ґрунт в теплиці: господині назвали найкращий спосіб
Политека
Не зможете відірватися: швидкий та доступний рецепт абрикосового масла
Политека
Як підготувати кімнатні рослини до зими: скористайтеся порадами досвідчених господинь
Политека
Чому детектив заарештував офіціантку: загадка, яку розгадають лише одиниці
GlavRed
Капустяний салат зі смачною заправкою: рецепт популярного коул слоу
Фокус
Шалено смачна піца за 5 простих кроків
Знай
Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци
Политека