Суспільне збільшує кількість ранкових випусків новин на Першому каналі
Суспільне збільшує кількість ранкових випусків новин на Першому каналі

Суспільне збільшує кількість ранкових випусків новин на Першому каналі

З 7 жовтня випуски «Суспільне Новини» у будні дні з 7:00 до 10:00 виходитимуть в ефірі Першого каналу щопівгодини.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Випуски новин після 10:00 виходитимуть щогодини, а о 20:00 – підсумки дня. Останній випуск новин на Першому каналі Суспільного виходитиме о 22:00.

Повідомляють також, що  з  7 жовтня щовихідних інформаційне мовлення на Першому каналі Суспільного буде розпочинатися з 8:00 ранку. Далі випуски новин будуть виходити о: 9:02 (після загальнонаціональної хвилини мовчання та гімну України), 10:00, 12:00, 15:00, 18:00. Підбивати підсумки дня ведучі Суспільне Новини будуть о 20:00.  

За словами шеф-редакторки «Суспільне Новини» Дарини Феденко, збільшення кількості випусків новин є кроком до розширення інформаційного мовлення Першого каналу.

 «Дослідження показують, що наша аудиторія має запит на це. Ми також отримуємо повідомлення від глядачів, що вони хотіли б більше новин, коли збираються на роботу, збирають дітей до школи чи в садочок. За ці роки повномасштабного вторгнення ми вкотре переконались у важливості доносити зрозумілу, перевірену, об'єктивну інформацію», — розповідає  Дарина Феденко.

Про найважливіші новини з усієї країни глядачам розповідатимуть ведучі «Суспільне Новини»: Майя Підгородецька, В’ячеслав Афутін, Тетяна Шевченко, Андрій Погорілий, Людмила Павленко, Дмитро Грінченко, Євгеній Агарков та Роман Сухан.

Фото: Суспільне

Читайте також
Суспільне запускає канали в месенджері WhatsApp
На Першому каналі Суспільного стартує новий сезон токшоу «Новий відлік»
21 травня о 15:30 Перший канал Суспільного відновив власне мовлення
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader