Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"
Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"

Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"

Шеф-кухар Тетяна Литвинова, екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф", ділиться своїм улюбленим рецептом тушкованої капусти.

Тушкована капуста за рецептом Литвинової потребує таких інгредієнтів:

  • 1 капустина (можна білокачанну або пекінську)
  • 2 моркви
  • 1-2 цибулини
  • 150 г грибів (лисички або шампіньйони)
  • 30 мл рослинної олії
  • 1 ч. ложка мускатного горіха
  • 1 ст. ложка гірчиці (гострої)
  • Сіль, перець за смаком

Наріжте капусту тонкими слайсами. Якщо ви використовуєте білокачанну капусту, злегка посоліть її і вичавіть сік, щоб вона швидше приготувалася.

На тертці натріть моркву, а цибулю наріжте дрібно. Гриби наріжте на шматочки. У великій мисці змішайте капусту, моркву, цибулю і гриби.

Додайте рослинну олію, мускатний горіх, гірчицю, сіль та перець. Усе ретельно перемішайте.

Викладіть овочеву суміш у рукав для запікання, закрийте його та помістіть на деко. Випікайте при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.

Готову тушковану капусту викладіть на тарілку. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Тушкована капуста від Тетяни Литвинової – це не лише смачно, але й корисно! Вона багата на клітковину та вітаміни, а гірчиця надає страві особливого смаку. Спробуйте цей рецепт, і ви будете в захваті!

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Джерело матеріала
loader