Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту
Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася своїм унікальним рецептом гарбузово-апельсинового пудингу.

Щоб приготувати гарбузово-апельсиновий пудинг, вам знадобиться:

  • 100 г рису арборіо (можна використовувати звичайний)
  • 200 мл молока
  • 100 мл води
  • 200 г запеченого гарбуза
  • Сік та цедра одного апельсина
  • 1 яйце
  • Мед за смаком
  • Ванільний цукор (за бажанням)

У каструлі змішайте рис, молоко та воду. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, поки рис не стане м’яким, але не перевареним.

Запечіть гарбуз у фользі до м'якості. Потім перетворіть його на пюре за допомогою погружного блендера.

Коли рис готовий, зніміть каструлю з вогню та дайте охолонути. Додайте гарбузове пюре, апельсиновий сік і цедру, а також яйце. Ретельно перемішайте.

Додайте мед і, якщо бажаєте, трохи ванільного цукру. Перемішайте до однорідної консистенції.

Викладіть суміш у форми для випікання і поставте в духовку на 180°C на 20 хвилин, поки пудинг не стане рум'яним.

Гарбузово-апельсиновий пудинг від Тетяни Литвинової — це чудове поєднання смаку та користі, яке сподобається всій родині. Спробуйте цей рецепт, і ви будете здивовані, як смачно і легко можна приготувати десерт із гарбуза!

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader