Відомий шеф-кухар, ресторатор, суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачну та поживу піцу з лаваша на сніданок.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що піца може бути не лише смачним, але й корисним сніданком, тому він регулярно готує собі цю страву. А щоб додати вітамінів і клітковини, подавати її найкраще зі свіжою руколою або салатом.
Щоб приготувати швидку піцу з лаваша на сніданок, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує такі інгредієнти:
- тортилья або круглий лаваш - 1 шт.
- яйце - 1 шт. (або, якщо хочете менше жиру та більше протеїну, то беріть 2 яєчних білка, без жовтків)
- сир (моцарела або інший) - 80 г
- ковбаса (найкраще підійде чорізо або салямі) - 50 г
- сушене орегано (або інші улюблені спеції за бажанням) - 0,5 ч.л.
- кетчуп - 2 ст. л.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розігріває сковородку, додає зовсім трішки олії та виливає яйця. Зверху накриваємо яйця лавашем або тортильєю. Коли яйця схопляться, перевертаємо лаваш.
Підсмажене яйце "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змащує кетчупом, викладає нарізану кільцями ковбаску та натертий сир, посипає сушеним орегано та складає лаваш навпіл.
Готову піцу в хрусткому засмаженому до золотистості лаваші перекладаємо на тарілку та одразу подаємо до сніданку.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.