Новий сезон ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» стартує 19 жовтня в ефірі СТБ
Новий сезон ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» стартує 19 жовтня в ефірі СТБ

Новий сезон ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором» стартує 19 жовтня в ефірі СТБ

Серед гостей нового сезону програми — Олександр Терен, Григорій Решетник, Даша Квіткова, Григорій Бакланов, Володимир Жогло, Melovin, Жан Беленюк, Фіма Константиновський та інші.

19 жовтня о 10:00 в ефір СТБ повертається ранкове кулінарне шоу «Прокинься з Ектором». Про це повідомила пресслужба мовника.

Щосуботи Ектор Хіменес-Браво та його гість готуватимуть по дві страви з одного продукту. Головні сезонні інгредієнти кожен зможе з легкістю придбати та повторити рецепт вдома. Серед гостей програми — Олександр Терен, Григорій Решетник, Даша Квіткова, Григорій Бакланов, Володимир Жогло, Melovin, Жан Беленюк, Фіма Константиновський та інші. 

За словами креативного продюсера проєкту Андрія Пишного, головний концепт нового сезону — побачення, а страви, які Ектор готуватиме з гостями, вдало доповнять романтичний вечір.

«Зі своїми гостями Ектор поспілкується не лише про кулінарну складову життя, а й про справжню романтику. Головний Холостяк країни Олександр Терен відкриє ексклюзивні подробиці особистого життя та найромантичнішого реаліті України. Даша Квіткова розповість, яким має бути її ідеальне побачення. Жан Беленюк поділиться унікальними історіями своїх романтичних зустрічей, розповість про Олімпіаду та плани на життя після того, як завершить професійну кар’єру. А Григорій Решетник поділиться деталями свого першого побачення з дружиною, про які раніше нікому не розказував», — анонсував Пишний.

Зйомки четвертого сезону проєкту «Прокинься з Ектором» відбулися у вересні цього року з дотриманням усіх безпекових правил під час повітряних тривог.

  • Читайте також: Ектор Хіменес-Браво отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader