Як зробити зиму смачнішою: рецепт фаршированих помідорів із гостринкою
Як зробити зиму смачнішою: рецепт фаршированих помідорів із гостринкою

Як зробити зиму смачнішою: рецепт фаршированих помідорів із гостринкою

Українська фудблогерка-мільйонниця Ольга Матвій розповіла, як зробити незвичайні фаршировані помідори з перцем і паприкою.

Такі помідори з гострою начинкою, не лише додадуть яскравого смаку вашому зимовому столу, а й допоможуть підтримати імунітет.

Інгредієнти:

  • Помідори - 0,5 кг
  • Часник - 80 г
  • Перець мелений - 0,5 ч. л.
  • Гострий мелений перець - за смаком
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Цукор - 2-3 ст. л.
  • Зелень - 50 г

Приготування:

Помідори (краще використовувати невеликі м'ясисті сорти) добре вимийте та обсушіть. Для начинки подрібніть часник та зелень, додайте мелений перець та паприку, добре перемішайте. Розріжте помідори навпіл, не дорізаючи до кінця, і приправте їх сіллю та цукром. Дайте їм трохи постояти, щоб виділився сік.

Начиніть помідори сумішшю зелені та часнику, викладіть їх у широку ємність (у банку квасити незручно). Зверху помідорів розмістіть шматочки солодкого перцю різних кольорів.

Поставте на помідори тарілку, а на неї трилітрову банку з водою. Накрийте рушником та залиште на 3 дні. Після цього можна насолоджуватися квашеними помідорами! Ферментовані овочі дуже корисні для імунітету, і в сім'ї Ольги такі помідори просто люблять.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader