"Маємо чітку стратегію": Зеленський назвав дві речі, які здатні зупинити агресію РФ
"Маємо чітку стратегію": Зеленський назвав дві речі, які здатні зупинити агресію РФ

"Маємо чітку стратегію": Зеленський назвав дві речі, які здатні зупинити агресію РФ

Зеленський наголосив, що партнери повинні проявити свою рішучість, і нагадав, що нашій державі потрібна далекобійність та зміцнення позицій на фронті.

Президент України Володимир Зеленський розповів, про що буде говорити з лідерами інших держав під час чергової зустрічі у форматі "Рамштайн", яка відбудеться 12 жовтня і вперше буде проходити на рівні лідерів країн.

Він зазначив, що наша делегація представить учасникам коаліції План перемоги – чіткі, конкретні кроки для справедливого закінчення війни. Про це глава Української держави повідомив у Telegram.

У той же час він назвав дві речі, які здатні зупинити агресію Росії – рішучість партнерів і посилення України.

"12 жовтня. Нова зустріч "Рамштайну". Цього разу – на рівні лідерів. І для представлення Плану перемоги всім партнерам, які дійсно допомагають. Маємо чітку стратегію, як наблизити справедливе закінчення війни", – зазначається у відео.

Також президент зазначив, що план перемоги передбачає необхідне посилення України, і вже почалося обговорення зі США як лідером підтримки.

Зеленський наголосив, що партнери повинні проявити свою рішучість, і нагадав, що нашій державі потрібна далекобійність та зміцнення позицій на фронті. Він додав, що потрібен саме такий тиск на Росію, який стане примусом до миру.

Нагадаємо, 12 жовтня відбудеться уже 25-та зустріч у форматі "Рамштайн", але цього разу вона відбуватиметься на рівні лідерів держав.

Владимир Зеленский
Зеленський 12 жовтня на Рамштайні представить план перемоги країнам-партнерам/ скрін

Дивіться відео, опубліковане Зеленським перед зустріччю у форматі "Рамштайн":

Війна в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ дещо просунулись в Харківській області. Гвардійці захопили 7 позицій противника, знищили позицію ПТРК та гаубицю.

Також раніше повідомлялося, що РФ все частіше запускає дрони невстановленого типу – у Повітряних силах розповіли деталі. Окупанти застосовують велику кількість засобів повітряного нападу, щоб перевантажити українську ППО, а також з метою проведення повітряної розвідки.

У розвідці Британії назвали можливі подальші "цілі" російських окупантів після захоплення Вугледару. Російські окупанти понад два роки безрезультатно намагалися захопити Вугледар.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader