Привітання для першої вчительки: теплі слова у віршах, прозі й картинках
Привітання для першої вчительки: теплі слова у віршах, прозі й картинках

Привітання для першої вчительки: теплі слова у віршах, прозі й картинках

На особливу подяку заслуговують вчителі початкових класів, які стають першими наставниками для всіх дітей. Саме ці фахівці неабияк впливають на майбутнє покоління та розкривають потенціал учнів.

LifeStyle24 зібрав привітання у картинках, віршах і прозі для першої вчительки. Надішліть ці теплі й щирі слова та подаруйте їй гарний настрій у цей світлий день.

Привітання для першої вчительки: картинки, проза й вірші

Найперша вчителька моя.
Великі зусилля й турботи
Ви всі докладали, щоб ми
Завжди у навчанні й роботі
Щоднини зростали людьми.

***
Нашу прекрасну і незабутню першу вчительку вітаємо з Днем вчителя! Ви провели нас у доросле життя, підтримуючи перші невмілі кроки в пізнанні та учнівській праці. Бажаємо вам процвітання, визнання та глибокої поваги. Відмінного здоров'я, гарного настрою, успіху і радості!

Привітання для першої вчительки
Привітання для першої вчительки / Колаж LifeStyle24

***
Вітаємо вас з Днем вчителя. Знаємо, що попереду ще один складний навчальний рік, тому бажаємо великого терпіння. Пам'ятайте, що ми завжди будемо поруч і не покинемо у складні моменти.

***
Улюблена наша перша вчителька, у свято бажаємо вам старанних учнів, високої зарплати, міцного здоров'я, легких і радісних робочих днів. Нехай цей навчальний рік буде сповнений веселощів, щастя й успіхів у вашій благородній справі.

***
Перша вчителька – це як друга мама для дітей. Тож сьогодні усі найкращі побажання – для вас. Бажаємо здійснення усіх мрій, успіхів у кар'єрі, вдячних учнів та хороших колег. Дякуємо вам за важливу працю, що не покладаєте рук ні на хвилину та навчаєте молоде покоління.

***
З Днем учителя, наш славний перший учителю. Ви допомогли нам зробити перші кроки до великих знань і ми хочемо Вам побажати ще багато веселих і дружних класів, ще багато великих успіхів і чудес. А ще бажаємо удачі, радості та сил.

Привітання для першої вчительки
Привітання для першої вчительки / Колаж LifeStyle24

***
А перший учитель, як сонячна ласка.
Як чисте, живе джерело.
До діток приходить з ним радість і ласка
І мудрість та ніжне тепло.
Він вперше для них дивосвіт відкриває,
За руку веде в майбуття.
І вперше у дружбі й любові єднає
Та робить цікавим життя.

***
Зі святом, дорога наша перша вчителька! Хочеться побажати вам успіхів і багато вдалих робочих днів! Нехай учні радують вас хорошими знаннями, зразковою поведінкою і щирими посмішками! Бажаю вам відмінної заробітної плати й задоволення від роботи!

***
Дорога перша вчителька, зі святом вас! З Днем учителя! Нехай доля вас обдарує щедрими дарами за душевну чуйність, мудрість і доброту! Нехай у вас буде море вогню і натхнення справлятися з янголятами, прищеплюючи їм здорові звички й мудрі правила. Здоров'я вам і сил!

Джерело матеріала
loader