За зґвалтування дітей та виготовлення дитячої порнографії засудили двох мешканців Запоріжжя
За зґвалтування дітей та виготовлення дитячої порнографії засудили двох мешканців Запоріжжя

За зґвалтування дітей та виготовлення дитячої порнографії засудили двох мешканців Запоріжжя

49-річного мешканця Запоріжжя засудили до 15 років ув’язнення, а 45-річного – до 11 років за ґратами. Суд визнав їх винними у зґвалтуванні та розбещенні дітей, а також виготовленні та зберіганні дитячої порнографії. Також молодшого підсудного визнали винним в одержанні доступу до дитячої порнографії

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

В суді доведено, що чоловіки розбещували та ґвалтували 11-річну дівчинку, яка є дочкою одного з фігурантів. Свої дії вони знімали на відео.

Окрім цього, 45-річний засуджений також вчинив розпусні дії та ґвалтував 9-річну дівчинку за згодою її матері, з якою також мав статеві стосунки на очах у дитини. Все це він знімав на відео, які потім зберігав на власному комп’ютері. Також він незаконно отримав доступ до сайту з дитячою порнографією, звідки завантажував відеофайли та зберігав їх на ноутбуці.

Кримінальне провадження відносно матері постраждалої дівчинки припинено, оскільки жінка померла.

Суд першої інстанції визнав чоловіків винними. Однак захист підсудних подав апеляційну скаргу. В ній просив скасувати вирок та виправдати одного з обвинувачених або скерувати справу на новий розгляд. Другому фігуранта, який визнавав свою вину, просив пом’якшити покарання.

Львівський апеляційний суд повністю відмовив в задоволенні апеляційної скарги та залишив у силі вирок суду першої інстанції. Також кожного на три роки позбавлено права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми. Крім того, ухвалено рішення про включення інформації про засуджених до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Джерело матеріала
loader