Грибний суп з фрикадельками та галушками: переможниця "Мастер Шеф" розкрила улюблений рецепт
Грибний суп з фрикадельками та галушками: переможниця "Мастер Шеф" розкрила улюблений рецепт

Грибний суп з фрикадельками та галушками: переможниця "Мастер Шеф" розкрила улюблений рецепт

Переможниця "Мастер Шеф" Ліза Глінська запрошує вас приготувати неймовірно смачний грибний суп з фрикадельками.

Для того, щоб повторити рецепт зірки кулінарного шоу, вам знадобляться:

  • 2-2,5 л води
  • 250 г грибів
  • 30 г вершкового масла (2 ст. л.)
  • 20 мл рослинної олії (1 ст. л.)
  • 200 г ріпчастої цибулі (2 шт.)
  • 400 г картоплі (2-3 шт.)
  • Сіль за смаком

Для фрикадельок:

  • 400 г курячого фаршу
  • 50 г яйця (1 шт.)
  • 10 г борошна (1 ч. л. з гіркою)
  • Сіль за смаком

Для галушок:

  • 50 г яйця (1 шт.)
  • 50 г сметани (2 ст. л. з гіркою)
  • 50 г борошна (2 ст. л. з гіркою)
  • Сіль за смаком
  • Укроп для подачі

Наріжте гриби невеликими шматочками. Дрібно наріжте цибулю, а картоплю кубиками.

Посоліть курячий фарш, додайте яйце та перемішайте. Введіть борошно і знову перемішайте.

Для галушок змішайте яйце, сіль і сметану. Додайте борошно і добре перемішайте.

На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло, обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби, посоліть та смажте ще кілька хвилин. Додайте картоплю та окріп. Посоліть і варіть на слабкому вогні 20-30 хвилин.

Сформуйте з фаршу фрикадельки та відправте їх у суп. Ложкою додайте порції тіста для галушок у суп.

Накрийте кришкою і дайте настоятися 10-15 хвилин. Перед подачею посипте грибний суп подрібненим укропом.

Цей суп з фрикадельками не лише смачний, але й надзвичайно ситний! Обов’язково спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачною домашньою кухнею!

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Джерело матеріала