Холодний солоний чізкейк із рибою: зірка "Майстер Шеф" розкрила рецепт вишуканого пирога без випічки
Холодний солоний чізкейк із рибою: зірка "Майстер Шеф" розкрила рецепт вишуканого пирога без випічки

Холодний солоний чізкейк із рибою: зірка "Майстер Шеф" розкрила рецепт вишуканого пирога без випічки

Екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф"Тетяна Литвинова запрошує вас приготувати солоний чізкейк без випікання.

Цей рецепт стане ідеальним доповненням будь-якого столу!

Щоб приготувати солоний чізкейк, вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 250 г печива з насінням
  • 100 г розтопленого вершкового масла
  • 200 г крем-сиру
  • 100 г жирних вершків (33-35%)
  • 200 г червоної риби
  • 100 г руколи
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • Овочі для прикраси (редис, огірок)

Подрібніть печиво в блендері та змішайте з розтопленим маслом. Утрамбуйте суміш у форму, викладену пергаментом, і поставте в холодильник.

Наріжте червону рибу кубиками, а руколу дрібно поріжте. У великій мисці змішайте крем-сир, вершки, рибу та руколу. Додайте оливкову олію.

Викладіть отриману масу на охолоджену основу з печива і вирівняйте поверхню. Залиште чізкейк у холодильнику на 1-2 години, щоб він загус.

Перед подачею прикрасьте свіжими овочами. Ваш солоний чізкейк готовий!

Цей солоний чізкейк — відмінна холодна закуска, яка сподобається вашим рідним та гостям. Смачного!

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Джерело матеріала
loader