У Валках на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні»
У Валках на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні»

У Валках на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні»

У місті Валки на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- і малого бізнесу.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

“Це другий на Харківщині та 31 в Україні офіс підтримки мікро- і малого бізнесу “Зроблено в Україні”, де підприємці можуть отримати інформацію та допомогу у розвитку бізнесу. Офіс функціонує на базі Валківського відділу Харківського обласного центру зайнятості”, - йдеться у повідомленні.

Офіс пропонує комплексні консультаційні послуги для підприємців та людей, які планують розпочати власну справу, зазначає директор обласного центру зайнятості Олександр Котуков.

За його даними, від початку дії грантових державних програм в області 643 людей стали переможцями, отримавши мікрогрант до 250 та 500 тис. грн і ще 22 переможці визначено за програмою для ветеранів та другого з подружжя, що передбачає отримання гранту до 1 млн грн.

Станом на 1 жовтня 2024 року на підтримку бізнесу за урядовими грантовими програмами на Харківщині залучено майже 98,6 млн грн.

Нагадаємо: 26 січня 2024 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні". 10 липня Кабінет міністрів схвалив проєкт закону, який пропонує внести зміни до Податкового кодексу України щодо оподаткування державної грошової допомоги (кешбеку) в межах програми.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня у Харкові на базі обласного Центру зайнятості відкрився перший в регіоні офіс "Зроблено в Україні".

Фото: Харківська ОВА

Джерело матеріала
loader