"Укрпошта" залишила ціни на свої тарифи у спокої: нові послуги на підході
"Укрпошта" залишила ціни на свої тарифи у спокої: нові послуги на підході

"Укрпошта" залишила ціни на свої тарифи у спокої: нові послуги на підході

"Укрпошта" вирішила не піднімати тарифи на доставку до кінця 2024 року, про що повідомив голова компанії Ігор Смілянський у своєму Telegram.

Хоча спочатку вони планували переглянути ціни, від цього відмовилися через складні умови – майбутню тяжку зиму та збільшення податків на армію.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube

За словами Смілянського, це рішення спрямоване на підтримку українського бізнесу, споживачів та військових. Він сподівається, що компанії у відповідь збільшать обсяги відправок це стане чудовою взаємною допомогою.

"Ми розуміємо рішення компаній, які, під впливом зростання витрат, прийняли рішення про збільшення тарифів. Ми також розглядали це питання. Але, враховуючи потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, прийняли рішення підтримати український бізнес, споживачів та військових, утримуючи доступні тарифи, як і всередині країни, так і для відправки за кордон, для наших експортерів. Сподіваємось, що бізнеси підтримають нас через збільшення обсягів. Це буде найкраща взаємна підтримка."

Крім того, з жовтня "Укрпошта" повністю перейде на автоматизоване сортування, що прискорить доставку посилок. Компанія також обіцяє покращити якість сервісу, запустити нову мобільну програму та інші корисні нововведення для клієнтів.

Крім того, Знай.ua повідомляв про Київстар, Lifecell та Vodafone: хто протримається 10 годин без світла

Джерело матеріала
loader