Жінка познайомилася з чоловіком та інсценувала власне викрадення і зґвалтування: яким був її план
Жінка познайомилася з чоловіком та інсценувала власне викрадення і зґвалтування: яким був її план

Жінка познайомилася з чоловіком та інсценувала власне викрадення і зґвалтування: яким був її план

Вона не врахувала однієї деталі.

Молода британка імітувала викрадення та зґвалтування, щоб вимагати гроші у чоловіка, з яким вона познайомилася в Інтернеті.

Про це повідомляє Metro.

21-річна Еліза Тімберс вимагала 200 фунтів стерлінгів (10800 грн) у повідомленнях в Snapchat після того, як заявила, що її утримували в полоні і піддавали сексуальному насильству, повідомив суд.

Магістратському суду Норвіча повідомили, що вона навіть створила відео, на якому нібито показувала, що її утримують у заручниках.

Її врешті-решт знайшли після того, як поліція відвідала її будинок і виявила, що насправді з нею все гаразд.

Спочатку вона сказала поліції, що її акаунт у Snapchat був зламаний, але згодом зізналася, що надсилала повідомлення, в яких стверджувала, що її змусили зайти в цю соцмережу.

Тімберс визнала себе винною у шахрайстві шляхом введення в оману в період від 26 до 29 червня минулого року в Магістратському суді Норвіча 1 жовтня.

Асіф Акрам, обвинувач, заявив, що Еліза почала обмінюватися повідомленнями через Snapchat після того, як познайомився з кимось в Інтернеті. Але через декілька днів жертва звернулася до поліції, отримавши повідомлення з погрозами, в яких містилися зловісні і тривожні вимоги. Тімберс розповіла, що стала жертвою зловмисника на ім'я Кріс, який вимагав, щоб вона вислала йому гроші.

Акрам сказав: "На той час вона мала контроль над акаунтами Snapchat".

Емма Ллойд, пом'якшуючи обвинувачення, сказала, що хоча її дії були "м'яко кажучи, невтішними", Тімберс була "молодою і дуже вразливою". Вона додала, що дівчина "боялася" іншого чоловіка, з яким вона познайомилася в Інтернеті і який був рушійною силою її спроби вимагання. Ллойд додала: "Вона почала розмовляти з чоловіком на ім'я Кріс, але це ставало все більш і більш неприємним. Він вказував їй, що і як говорити. Грошей не надсилали, але якби вони були, вона б їх ніколи не побачила".

Магістрати зажадали звітів до винесення вироку до 23 листопада. Вони сказали Тімберс, що всі варіанти відкриті.

Джерело матеріала
loader
loader