Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців
Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців

Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців

Тригон Меркурія та Юпітера принесе нам сенсаційні звістки глобального масштабу, можливості для зміни роботи на більш престижну та оплачувану.

Тригон Венери та Марса 8 жовтня створить гармонійне поле для багатьох представників Зодіаку. У виграші будуть ті, хто створить спільний бізнес, розпочнуть нові проекти разом із партнерами. 9 жовтня планета "великого щастя" - Юпітер - на деякий час змінить своє пряме положення на заднє (ретроградне), що знизити у більшості людей соціальну активність, перевівши її акцент на процеси, що відбуваються в глибині.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Рибам у понеділок потрібно прислухатися до інтуїції – вона підкаже, якою є справжня особа Ваших співрозмовників. З вівторка по четвер будьте обережні з грошима: не беріть кредитів, не давайте в борг, побоюйтеся крадіжки. Також це дні підвищеної небезпеки – збільшується ризик травмування. П'ятниця та субота будуть заповнені суєтою, біганею та різноманітним спілкуванням. Субота – ще один не надто гарний для фінансового життя день. Якщо у Вас попросять у борг, краще допоможіть гарною порадою чи потрібною інформацією, а не грошима. І лише у неділю Риби зможуть відпочити. Це день, присвячений дому, сім'ї, побуту, домашньому відпочинку та підбиття підсумків тижня.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Водоліям у понеділок пощастить у спілкуванні, у навчанні, у справах щодо документів чи поїздок. Але вже з вівторка почнуть згущуватись хмари, у цих же справах почнуться проблеми. Ось коли Водолії порадіють з того, що в понеділок "підстелили соломки". Завдяки справам, які вони зроблять у понеділок, середина тижня хоч і триватиме тривожно, але не дасть значних наслідків. Навпаки, у п'ятницю та на вихідних вдасться виправити навіть ту невелику шкоду, яка в ті дні все-таки буде. Ще тиждень для багатьох Водоліїв примітний тим, що вони стануть учасниками і чи не головними дійовими особами в доленосній для когось з подій у середу.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Козорогам потрібно підготуватися до складних відносин із важливими їм людьми. Важливими не в сенсі почуттів, а тією мірою, як ці люди можуть впливати на життя Козерогів: з начальником, батьками, учителем. З вівторка по четвер можливий жорсткий конфлікт. Також не виключено, що причиною тривог для Козорога буде неприємність, яка станеться у цієї важливої ​​для них людини. Тоді в середу-четвер доведеться серйозно напружитися, щоб допомогти. Ну, чи "пощастить" потрапити під гарячу руку і саме тоді посваритися. Вже в п'ятницю ситуація покращуватиметься. Допомагати і підтримувати людей, які потрапили в біду, краще не раніше п'ятниці: можливостей буде більше, а сил доведеться витратити менше.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Стрільці будуть найщасливішим знаком Зодіаку. Поки у людей навколо них будуть проблеми, Стрільці швидко і легко отримуватимуть приємні подарунки від долі. Але для того, щоб їх отримати, Стрільцям потрібно дещо зробити: бути активними, енергійними та ініціативними, не сидіти осторонь подій, а брати активну участь у них. З вівторка по четвер можливі проблеми у когось із друзів, та й у відносинах Стрільців із друзями можуть бути неприємні моменти. Тут зірки радять підтримати друга – для цього у Стрільців вистачить і сили, і можливості. У першій половині тижня Стрільцям поталанить. Вони можуть задовольнитись цим везінням або подивитися, які додаткові вигоди можна з нього отримати.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Скорпіонам зірки радять берегти здоров'я. На тлі прекрасних, блискучих перспектив у діловому житті Скорпіони можуть забути, що треба берегти себе. Організм відплатить їм за це нездужанням у середині тижня. Щоб цього не сталося, їм потрібно чергувати періоди активності та відпочинку. У жодному разі не можна нехтувати собою з вівторка по четвер. Потрібно більше часу спокійно відпочивати: не розважатись, а перебувати на самоті, робити приємне своєму організму, довше спати, побалувати себе масажем, ванною з трав'яними відварами. На роботі в ці дні може бути нервування. Залишайте робочі проблеми за порогом будинку.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У Терезів буде складний період з вівторка по четвер. Він буде особливо неприємний тим, що вдарить по найважливішому для будь-якого представника цього знака - по взаємини. Терези раптом перестануть знаходити спільну мову з людьми. Не треба засмучуватися. Насправді ці дні кращі, ніж здається спочатку. По-перше, у житті Терезів напевно є люди, які є тягарем і нічим більше. Енергетику тижня, пов'язану з розривом спілкування, можна направити на такі непотрібні зв'язки і, нарешті, їх позбутися. А по-друге, одразу за "хмарними" днями прийде успіх. У п'ятницю та на вихідних Терези зможуть переконатися, що дуже багато людей готові їх підтримати.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Дів тиждень складно назвати вдалим. Але це саме той випадок, коли вони мають чудову нагоду попрактикуватися, як із лимона зробити лимонад. Дівам не везтиме у спілкуванні та в поїздках. Якщо доля не дає руху вперед, час піти назад. Чи не вдається зустрітися зі звичними знайомими? Зате Ви маєте унікальний шанс зустріти того, кого Ви давно не бачили. Чи не надходять вчасно листи, затримуються документи, чи затягується вирішення Вашого питання в канцелярії? Проте Ви легко відновите або знайдете давно втрачені документи. Скасувалась поїздка? Повірте долі, насправді Вам не потрібно туди, куди Ви збиралися.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Левам доведеться весь час бути у напрузі. Особливо складними будуть вівторок та середа. Цими днями Леви робитимуть вибір у тому, що стосується кола спілкування. Це може бути неприємним, складним моментом, але його не можна уникати – для багатьох лише через вирішення цієї проблеми відкриється шлях до успіху. Ще для когось зі Львова це будуть дві не пов'язані між собою події: блискучі можливості та везіння з одного боку, складна ситуація з конфліктом у вівторок та середу – з іншого. Цим людям зірки радять не падати духом і у скрутну хвилину пам'ятати про свої удачі. Крім того, вівторок та середа – дні підвищеної небезпеки. Коли важкі дні закінчаться, Леви зможуть добре відпочити – до кінця тижня на них чекає відмінна розвага.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Раки мають дуже складне середовище. Зміни та тривоги торкнуться ключових, найважливіших сторін життя. Але навіть якщо особистий гороскоп цього дня не буде активним і події як такі пройдуть стороною, такі Раки все одно не будуть спокійні. Вони відчуватимуть найсильнішу емоційну "розсмиканість", а деякі самі спровокують складну подію. Зірки радять Ракам не поспішати. Одна річ, якщо неприємність почалася сама собою. В цьому випадку завдання Раків - змиритися і погодитися з втратою, з відмовою від чогось. Якщо ж змін штовхає внутрішній занепокоєння, то бажано втриматися і спрямувати енергію на щось мирне. Такою віддушиною стане робота та енергійний клопіт по дому.

Близнята

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Близнятам зірки радять не поспішати. Зараз Ваша здатність орієнтуватись у ситуації не на висоті. Ви можете припускатися помилок у роботі та в особистому житті. Тому найрозумнішим буде зупинитися і почекати. Натомість присвятіть час турботі про здоров'я. Зараз найсприятливіші умови для того, щоб долікувати запущені хвороби, згадати про час від часу хвору недугу. На вихідних багато Близнят згадають давнє хобі або розвагу, яка їм колись подобалася, і потішать себе ним. Для деяких це означає і повернення до минулого в сердечних захопленнях: зустріч із давнім коханням, побачення з колишнім шанувальником або вісточку від нього.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тільцям зірки пропонують стежити за здоров'ям із понеділка по середу. З вівторка по четвер також не завадить поводитися обережніше на роботі: не всі колеги будуть приємними і не з усіма спілкування піде добре. Третє, на що Тельцям потрібно звернути увагу, так це на те, скільки у них з'явиться несподіваний клопіт, причому не всі обов'язки будуть даватися легко. Зірки радять не засмучуватися, якщо з вівторка по четвер щось не виходить. Якщо ж на Вас навісили нові обов'язки, то не поспішайте за них братися, а спочатку вирішите для себе, чи Вам важливо допомогти цим людям або Ви з повним правом можете сказати "ні".

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овни будуть у центрі подій. Ситуації, які складаються цього тижня, безпосередньо їх зачіпатимуть, а іноді й відбуватимуться з їхньої ініціативи. Весь тиждень Овнам допомагатиме їхнє вміння поводитися непередбачено і робити не те, чого від них чекають. Найскладніше буде у вівторок та середу. Інші, менш сміливі люди, напевно, впали б у відчай від того, як складатиметься спілкування. Але сильні, войовничі Овни легко перенесуть розрив деяких зв'язків, кінець спілкування чи зрив угоди. Багато хто з них піде на цей крок усвідомлено, вирішивши, що ці угоди і це партнерство заважають їхнім інтересам.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Теги за темою
Гороскоп
Джерело матеріала
loader