Інфлюенсерка Аліна Шаманська зізналася, які пластичні операції робила на обличчі
Інфлюенсерка Аліна Шаманська зізналася, які пластичні операції робила на обличчі

Інфлюенсерка Аліна Шаманська зізналася, які пластичні операції робила на обличчі

Аліна Шаманська зізналася, що перенесла кілька пластичних операцій зі зміни зовнішності.

35-річна телеведуча та інфлюенсер Аліна Шаманська зізналася, що за все життя зробила п’ять пластичних операцій зі зміни зовнішності, чотири яких були зроблені на обличчі. Подробицями вона поділилася в шоу "ебаут".

Так, Аліна Шаманська розповіла, що першу пластичну операцію вона зробила більше 10 років тому по бартеру. Тоді вона працювала на каналі "Тоніс", де була ведучою програми "Будь в курсі". Тоді телеведуча мріяла про пластичну операцію на носі, але не мала достатню кількість грошей, щоб зробити її в досвідченого та відомого пластичного хірурга. Тому, щоб досягти свого бажання Аліна вирішила запропонувати пластичному хірургу операцію по бартеру, яку він зробить для неї і покажу в ефірі її фото до і після. Оскільки тоді про пластику було мало відомо і ніхто про це не говорив, продюсер каналу був у захваті від ідеї Аліни. Так, їй вдалося зробити операцію на носі — ринопластику.

56:38 Бліц | Що "зроблене" в Аліни Шаманської

"Під час пластичної операції носа — ринопластика, мені пластичний хірург запропонував зробити заодне і блефаропластику нижнього повіка. Тобто в мене була блефаропластика, але іншого типу, мені не вирізали мішки під очима, а мені докололи власний жир. Тобто в мене взяли власний жир з стегна і докололи під очі, але це було дуже давно, років 10 тому. Вперше я лягла на стіл до пластичного хірурга з метою зробити ніс і заодно блефаропластику. Потім крізь роки, що я зробила — хейлопластику, груди — мамопластику", — розповіла Аліна Шаманська.

Телеведуча також уточнила, що змінила розмір грудей з першого до третього. Але так сталося, що вже через кілька місяців після операції вона завагітніла, через що після народження сина у неї певний час груди були шостого розміру, бо було багато молока.

Аліна Шаманська до і після
Фото: instagram.com/shamankaa/

Також інфлюесерка розповіла, що це за операція хейлопластика та навіщо вона її зробила.

"Хейлопластика — це процедура, яка дуже сприяє омолодженню обличчя і ви будете просто шоковані, коли подивитесь фото жінок до і після, які робили хейлопластику. В чому вона полягає — надрізається під носом шкіра і зменшується відстань між нижньою губою до носа. Тобто взагалі людське обличчя, коли воно старіє зразу збільшується відстань між носом і верхньою губою. Ви помітите якщо візьмете літніх бабусь у них збільшується ось ця відстань. І коли її підкоротити в тебе одразу обличчя молодшає і збільшується губа автоматично. Тому хейлопластика, але потім коли пройшов рік, я потім все одно губи трішки підколола все одно. Це історія, що завжди мало, хочеться краще", — розповіла Шаманська.

Аліна Шаманська до і після пластики
Фото: instagram.com/shamankaa/

Також телеведуча додала, що робила ще й операцію з видалення грудочок Біша.

"Я робила видалення грудочок Біша — це пластична операція, яку мені робили заодно з грудьми. Я завжди коли лягаю на стіл до пластичного хірурга, якщо вже робити операцію, то можна ж за один наркоз зробити ще щось. Тому мене завжди не влаштовували мої пухкі щічки. Мені здавалося, що в мене дуже дитяче обличчя. Тому я пішла на таку операцію, як видалення грудочок Біша. Це операція за технологією, коли тобі надрізають всередині щічки і витягують два жирових відкладення і це робить обличчя більш худим", — пояснила Шаманська.

Вона наголосила, що пластичні операції робила виключно прийнявши самостійно рішення, адже вона хотіла виглядати гарніше. Тому сьогодні вона не шкодує, що наважилася на зміни в зовнішності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аліна Шаманська заявила, що готова мобілізуватися до ЗСУ.

Крім цього, Фокус писав, що Аліна Шаманська відповіла, які стосунки має з Русланом Ханумаком після розлучення.

Джерело матеріала
loader