Шлейф аромату зачаровуватиме: експертка пояснила, як зберегти запах парфумів
Шлейф аромату зачаровуватиме: експертка пояснила, як зберегти запах парфумів

Шлейф аромату зачаровуватиме: експертка пояснила, як зберегти запах парфумів

Цей простий трюк може значно продовжити дію навіть легких ароматів, при цьому не змінюючи їх запах.

Якщо ваші улюблені парфуми швидко зникають, не варто засмучуватися. Спробуйте простий прийом, який показала користувачка TikTok Емма Мак.

Завдяки цьому методу аромат може триматися на шкірі цілий день.

Вам знадобиться:

Як зберегти запах парфумів на увесь день?

Експертка ділиться дуже простим і корисним методом:

  1. Нанесіть невелику кількість вазеліну на ті зони шкіри, куди зазвичай наносите парфуми, а потім використайте сам аромат. Це допоможе продовжити стійкість парфумів.
  2. Секрет полягає в тому, що вазелін є олійною субстанцією, яка зв'язується з оліями у парфумах, створюючи на шкірі бар'єр. Це дозволяє аромату краще триматися і не зникати швидко.
  3. Вазелін діє як свого роду губка, яка поглинає парфумерні олії і поступово їх відпускає, чого шкіра не може зробити сама.

Цей простий трюк може значно продовжити дію навіть легких ароматів, при цьому не змінюючи їх запах.

Що зробити, щоб парфуми довго тримались?

Щоб зберегти аромат парфумів на цілий день, є кілька інших простих, але ефективних порад:

Як підібрати доглядову косметику?

Насамперед під час вибору доглядової косметики потрібно звертати увагу на свій тип шкіри. Ні в якому разі не можна використовувати засоби для сухої шкіри, якщо у вас жирний тип і навпаки. Також варто звертати увагу на вік. З віком легких кремів буде недостатньо, адже шкіра втрачає вологу, пружність, потребує більш жирних кремів, які зможуть наситити її необхідними компонентами.

Також важливим фактором є особливість вашої шкіри: акне, алергії, почервоніння, запалення та інше. Тут необхідно звертати увагу на склад, адже засоби з агресивними компонентами не підійдуть жінкам із чутливою шкірою.

Інші поради для краси

Стилісти розповіли, яка трендова зачіска омолодить на декілька років. Піксі, боб та їхні різні варіації — ідеальні варіанти, оскільки вони підкреслюють динамічність образу, додають об’єму й роблять волосся більш живим.

Також є цікаві поради про тренди осені 2024 у жіночому одязі. Не слід далеко ховати світлі речі, адже цієї осені дуже навіть доречно створювати образи з пастельними тонами.

Своєю чергою блогерка назвала головну помилкупри вирівнюванні волосся. Якщо після вирівнювання пасма залишаються хвилястими - значить щось ви робите не так.

Окрім цього, Главред розповів про 5 головних помилок, які допускають жінки при нанесені губної помади.

Читайте інші лайфхаки про красу:

Джерело матеріала
loader
loader