У кожного кулінара є свої секрети приготування звичних страв, які роблять їх набагато смачнішими і оригінальнішими. Голубці — не виключення.
Ви можете дещо змінити класичний процес приготування голубців, тобто звичайне тушкування, щоб страва стала більш апетитною і смачною. Впевнені, після такого голубці стануть улюбленою їжею у всіх членів родини.
Спробуйте перед приготуванням додатково обсмажити голубці на сковороді. Хоча так ви витратите більше часу, однак, повірте, результат цього вартий.
Налийте у сковорідку трішки олії, викладіть голубці і обсмажте з двох боків до легкої рум'яності. Після цього викладіть їх у окрему ємність.
Навіщо так робити — запитаєте ви? Ця хитрість допомагає вирішити одну проблему, яка часто трапляється, коли ми тушкуємо голубці.
У воді ця страва з листя капусти розпарюється і починає розвалюватися. Звичайно, це псує зовнішній її вигляд. Особливо це важливо, якщо пізніше голубці подаються для гостей.
Якщо ви спочатку обсмажите голубці, то фарш стане щільнішим і не буде розварюватися у процесі подальшого приготування. А ще капуста набуває оригінального смаку, тому страва вас точно здивує.