Українці знають розсіл з огірків як чудовий засіб проти похмілля, також його часто споживають вагітні. В цьому немає нічого дивного, адже в цій рідині багато корисних елементів, повідомляє портал Pysznosci.
Однак є один важливий нюанс, який часто втрачають з фокусу, а він має важливе значення.
На що треба зважати
Річ у тому, що навіть в одній склянці розсолу багато солі. Її кількість перевищує звичайну норму, що може для когось бути небезпечним.
Смачна страва та напій / Фото Pixabay
У 100 мілілітрах розсолу з маринованих огірків 2,5 грами солі. Це половина добової норми, яку рекомендує ВООЗ. Тому, вживаючи розсіл, переконайтеся, що це не зашкодить вашому здоров'ю.
Не треба спеціальних девайсів: як легко вимірятивагу продуктів.