Лише одна пересторога: на що треба зважати, вживаючи розсіл з огірків
Лише одна пересторога: на що треба зважати, вживаючи розсіл з огірків

Лише одна пересторога: на що треба зважати, вживаючи розсіл з огірків

Українці знають розсіл з огірків як чудовий засіб проти похмілля, також його часто споживають вагітні. В цьому немає нічого дивного, адже в цій рідині багато корисних елементів, повідомляє портал Pysznosci.

Однак є один важливий нюанс, який часто втрачають з фокусу, а він має важливе значення.

На що треба зважати

Річ у тому, що навіть в одній склянці розсолу багато солі. Її кількість перевищує звичайну норму, що може для когось бути небезпечним.

Лише одна пересторога: на що треба зважати, вживаючи розсіл з огірків - Фото 1

Смачна страва та напій / Фото Pixabay

У 100 мілілітрах розсолу з маринованих огірків 2,5 грами солі. Це половина добової норми, яку рекомендує ВООЗ. Тому, вживаючи розсіл, переконайтеся, що це не зашкодить вашому здоров'ю.

Не треба спеціальних девайсів: як легко вимірятивагу продуктів.

Джерело матеріала
loader
loader