Мінус 7 кг: рецепт диво-напою для схуднення
Мінус 7 кг: рецепт диво-напою для схуднення

Мінус 7 кг: рецепт диво-напою для схуднення

Вживаючи цей напій, не варто забувати про правильне харчування та фізичну активність. Тільки тоді результат не змусить себе чекати.

Питання "Що б такого з'їсти чи випити, щоб схуднути?" ставили собі багато хто з тих, хто сидить на дієті. Кулінарна блогерка Крістін Азізян поділилася своїм рецептом вітамінного жироспалювального диво-напою, що, як вона стверджує, допомагає скинути зайві кілограми і прибрати набряки. Вона назвала його "Жир, йди".

Вітамінний напій для схуднення

Інгредієнти:

  • яблуко — 1 шт (не солодке, можна приготувати і без яблука);
  • ківі — 3 шт;
  • лимон — 2-3 часточки;
  • вода — 200-300 мл.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти подрібнити в блендері. Усю воду одразу не варто додавати, щоб вона не витікала з блендера. Частину води можна додати після того, як основну масу добре подрібнили.

Вживати такий напій потрібно за 15 хвилин до їди. Не варто забувати дотримуватися правильного харчування і не переїдати, а також не ігнорувати фізичну активність.

Склянкою цього напою можна замінити вечерю. При дотриманні всіх правил можна втратити до 7 кілограмів у період від двох тижнів до місяця.

Цей напій варто вживати тільки після консультації з гастроентерологом тим, у кого є хвороби шлунково-кишкового тракту (гастрит, ерозії та виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, ентерити).

Читайте також:

Хачапурі для тих, хто худне: простий рецепт смачної та легкої страви

Смакота для тих, хто худне: рецепт кабачкових коржів у духовці (відео)

Піца для тих, хто худне: простий рецепт смачної та корисної страви (відео)

Цей матеріал має виключно інформаційний характер і не містить порад, які можуть вплинути на ваше здоров'я. Якщо у вас є проблеми, зверніться до фахівця.

Джерело матеріала
loader