Наступ "у лоб": росіяни найближчим часом почнуть потужний прорив на Курахове
Наступ "у лоб": росіяни найближчим часом почнуть потужний прорив на Курахове

Наступ "у лоб": росіяни найближчим часом почнуть потужний прорив на Курахове

На Курахівському напрямку окупанти найбільш інтенсивно використовують техніку.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розповів про цинічні плани російських окупантів на Курахівському напрямку.

"Сьогодні пріоритет ворога - Курахове. Росіяни найближчим часом розпочнуть наступальні дії на Курахове "у лоб", і при цьому будуть використовувати велику кількість механізованого компоненту. Вони зараз будуть намагатися просуватися вздовж траси Павлівка - Богоявленка, саме в напрямку на Богоявленки. Однак, там розпочинаються рубежі і лінії оборони ЗСУ. Це просування буде відбуватися в контексті їхніх планів охопити в перспективі Курахове з півдня. Росіяни не бачать серйозної перспективи лобових ударів, але це створюватиме умови для просування до Курахового і наближення до нього саме зі східної частини. До того моменту, коли вони вийдуть на східну частину Курахового, вони планують охопити і створити умови для виходу з півдня, тобто мати можливість тиску на місто з двох напрямків: східного та південного", - сказав Коваленко для "Еспресо".

Військово-політичний оглядач зауважив, що саме Курахівський напрямок є найбільш інтенсивним за використанням механізованої компоненти, тобто техніки.

"Навіть на Покровському напрямку переважно можемо спостерігати піхотні штурми, вони задіють піхоту. А от на Курахівському напрямку окупанти не жаліють техніку, яку максимально намагаються економити на інших локаціях. Не менш інтенсивним свого часу був саме Вугледар за кількістю застосованої техніки, і зараз цей акцент трохи змістився на північ від Вугледару", - додав він.

Наступ 'у лоб': росіяни найближчим часом почнуть потужний прорив на Курахове
Що відомо про Курахове / Інфографіка: Главред

Війна в Україні - ситуація у Курахово

Нагадаємо, що

Більше військових новин:

Джерело матеріала
loader