Природний скарб: як стильно обіграти пні в інтер'єрі чи саду
Природний скарб: як стильно обіграти пні в інтер'єрі чи саду

Природний скарб: як стильно обіграти пні в інтер'єрі чи саду

Дерево додасть не лише затишку, а й стане практичною річчю. Журналісти The Spruce зібрали кілька ідей, як обіграти пні та подарувати їм нове життя.

Місця для сидіння

Старі пеньки можуть стати ідеальним місцем для відпочинку на природі. Наприклад, вони замінять стільці й стануть ідеальними місцями для сидіння біля вогнища.

Місця для сидіння з пнів
Місця для сидіння з пнів / Фото ann.living

Казковий декор на пні

Пень може стати ідеальним об'єктом для створення казково декору. До прикладу, можна створити казковий сад на дереві разом з дітьми.

Казковий декор на пні
Казковий декор на пні / Фото Meg MacDonald

Підставка для рослин

Кімнатні рослини різноманітних видів і розмірів допоможуть покращити інтер'єр. Так, пні можуть стати ідеальною підставкою для них, а також додадуть акцент у кімнаті.

Підставка для квітів з пня
Підставка для квітів з пня / Фото Adelyn Duchala

Клумба у пні

Якщо у вас є свердло по дереву, то пень може стати чудовою клумбою для квітів. До того ж, це органічний спосіб додати рослини у ваш відкритий сад.

Клумба у пні
Клумба у пні / Фото Kristyna Sindelkova

Декор для вечірки

Якщо порізати пень на диски однакового розміру, то їх можна використати для декору вечірки. Такі дерев'яні підставки не лише матимуть практичну функцію, а й додають особливої атмосфери.

Декор з пня
Декор з пня / Фото Jacob Fox

Журнальний столик з пня

Пень може стати ідеальним варіантом для створення журнального столика у кімнаті. Особливо ефектний вигляд такий автентичний стіл матиме у поєднанні з іншими дерев'яними меблями.

Журнальний столик з пня
Журнальний столик з пня / Фото Adam Albright

Однак важливо пам'ятати, що деревина повинна бути обробленою, щоб не почала псуватися та гнити у вологих умовах. Окрім того, якщо пні стануть частиною декору у саду, то їх треба захистити від шкідників.

Джерело матеріала
loader
loader