Тест на визначення рис особистості: як ви звичайно тримаєте олівець, визначить ваш характер
Тест на визначення рис особистості: як ви звичайно тримаєте олівець, визначить ваш характер

Тест на визначення рис особистості: як ви звичайно тримаєте олівець, визначить ваш характер

Тест, який розповість про сильні риси вашого характеру

Не всі задумують над тим, в якій позі вони сплять, сидять, яким чином носять сумки тощо. А дарма, такі речі можуть багато  розповісти про вас.  

Пропонуємо особистісний тест, як ви тримаєте олівець, який покаже наскільки ви стабільні та розумні.

1. Якщо ви тримаєте олівець між великим та вказівним пальцями. 

Ви чудовий організатор, людина, яка любить точність, планує життя, намагається робити все ефективно, намагається все організувати заздалегідь. Це одна з ваших найсильніших сторін особистості. Саме тому люди часто звертаються до вас з проханням допомогти їм зробити все найкращим чином. Як в особистому, так і в професійному житті ви здатні все виправити та налагодити найкращим чином. 

2. Якщо ви тримаєте ручку між великим, вказівним та середнім пальцями

Якщо ви так тримаєте олівець, скоріше за все, ви людина, яка найбільше цінує у житті  стабільність і порядок, намагаєтесь зберігати баланс у всіх сферах життя. Раціональне мислення  — це одна з ваших переваг, ви можете легко допомогти іншим розв'язати проблему та прийняти рішення. Ви чудовий командний гравець.

3. Якщо ви тримаєте ручку між вказівним та середнім пальцями

Найсильніші ваші сторони — це гнучкість, адаптивність. Ви завжди відкриті новому досвіду та ідеям. На перший погляд, у вас розслаблений підхід, який дозволяє вам легко рухатися по життю, насправді ви заповзятлива і цікава людина. Навколишні часто захоплюються вашою здатністю знаходити рішення поза вашими межами. 

4. Якщо ви тримаєте ручку великим пальцем

Висока ймовірність, що ви емоційна людина, яка діє швидко. Ви відкриваєте своє серце іншим, йдете на зустріч і це допомагає вам краще зрозуміти почуття інших. Ви чудовий слухач, друг, з яким багато хто бажає бути поряд.

Ваша емоційна натура та здатність розуміти інших є вашими перевагами. 

Джерело матеріала
loader