В Рівному збудують когенераційні установки на 50 МВт
В Рівному збудують когенераційні установки на 50 МВт

В Рівному збудують когенераційні установки на 50 МВт

Джерело

Місто Рівне узгодило собі ще один енергетичний об'єкт ще до початку зими. Там запускають будівництво газових когенераційних установок, переслідуючи дві цілі одразу.

Йдеться про виробництво як електроенергії, так і тепла. Сумарна потужність (вибачте за це слово, деким вже добряче зіпсоване) установок досягатиме 50 МВт. Почнуть їх зводити вже під час опалювального сезону, а на самі роботи відводиться рік.

Також відомо, що у проєкті бере участь інвестиційна компанія BGV Group Management, яку очолює співвласник мережі АТБ Геннадій Буткевич. Це так, раптом для обговорень буде корисно.

Взагалі приємно, коли важлива для нашої енергетики область не просто сподівається на власну АЕС, а й працює на перспективу.  Останніми роками в Рівненській області спостерігається зростання інтересу до відновлюваних джерел енергії, таких як сонячні та вітрові електростанції. Хоча вони ще не займають значної частки в загальному енергобалансі, їх розвиток активно підтримується як на рівні держави, так і приватними інвесторами.

Окрім біоенергетики, розвивається й сонячна енергетика. Зокрема, декілька сонячних електростанцій уже функціонують на території області, і в цьому напрямку також плануються нові проекти.

Название источника
BGV Group Management
Ссылка на материал
https://bgv.com.ua/gennady-butkevichs-bgv-group-invested-in-its-first-energy-project/?fbclid=IwY2xjawFyKIFleHRuA2FlbQIxMAABHUbd5MizNJNtgKU-q6SJCcyEgbeY0CaXabbt2w_vH9yedmKU7wuBlHbCXg_aem_T4Gl2OESxjhwLoc8Ayj61A
Теги за темою
Україна енергетика
Джерело матеріала
loader