Навряд чи комусь подобається, коли вино замість букета смаку дарує присмак оцту. Одного разу так трапилося з іспанцями, однак вони зуміли знайти вихід та створили новий напій, розповідає Ukr.Media.
Що робити з кислим вином
Одного разу в районі Старого порту Альгорти проходив фестиваль. Коли справа дійшла до вина, з'ясувалося, що воно дуже кисле.
Кисле вино – ще не вирок / Фото Pixabay
Іспанці вирішили додати до вина колу, а новий напій Калімочо. Так у прибережному районі Іспанії з'явився новий коктейль. Поціновувачі вина можуть бути не в захваті від цієї ідеї, однак інколи для порятунку ситуації доводиться вмикати увесь креатив.
Допоможе відомий фрукт: як зберігати картоплю, щоб вона була свіжою до весни.