/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd5411bbf89fcbb134bb307df6f9c1394.jpg)
Іспанці на цьому знаються: як перетворити кисле вино на сучасний модний напій
Навряд чи комусь подобається, коли вино замість букета смаку дарує присмак оцту. Одного разу так трапилося з іспанцями, однак вони зуміли знайти вихід та створили новий напій, розповідає Ukr.Media.
Що робити з кислим вином
Одного разу в районі Старого порту Альгорти проходив фестиваль. Коли справа дійшла до вина, з'ясувалося, що воно дуже кисле.
Кисле вино – ще не вирок / Фото Pixabay
Іспанці вирішили додати до вина колу, а новий напій Калімочо. Так у прибережному районі Іспанії з'явився новий коктейль. Поціновувачі вина можуть бути не в захваті від цієї ідеї, однак інколи для порятунку ситуації доводиться вмикати увесь креатив.
Допоможе відомий фрукт: як зберігати картоплю, щоб вона була свіжою до весни.

