Способи, простіше нікуди: як розправити пуховик після прання
Способи, простіше нікуди: як розправити пуховик після прання

Способи, простіше нікуди: як розправити пуховик після прання

Існує чимало простих методів, як можна розпушувати пуховик після прання.

Після прання пуховика багато людей стикаються з проблемою того, що пух збивається в грудки, і куртка втрачає свій об'єм і теплоізоляційні властивості. Проте, не варто опускати руки, користувачі Quora поділилися, як висушити пуховик після прання, щоб він не збився.

Перший етап після прання пуховика — це правильно висушити його. Найкраще розвішати куртку на вішалці, щоб вона рівномірно сохла. Однак важливо пам'ятати, що пух потребує додаткової допомоги для того, щоб розпушитися. Для цього можна використовувати тенісні м'ячики: покладіть їх разом із пуховиком в сушарку на 30-40 хвилин.

Та що робити, якщо після прання пуховика пух збився в грудки? Можна спробувати поступово розпушити його вручну. Для цього просто постукайте по тих місцях, де пух зібрався, і акуратно розправляйте його пальцями. Якщо грудки пуху залишаються після цього, повторіть процедуру кілька разів.

Ще один варіант, що робити, якщо після прання куртки збився пух - це використання фену. Не потрібно шукати спеціальних інструкцій, як розправити пух у куртці феном, просто увімкніть його на холодний або теплий режим і обережно направляйте повітря на місця, де пух збився.

Не менш ефективний спосіб, як розправити наповнювач у куртці після прання, якщо він синтетичний - це звичайний гребінець з рідкими зубцями. Найпростіша схема, як збити пуховик після прання гребінцем полягає в тому, щоб легкими рухами пройтися по зовнішній поверхні куртки.

Якщо пуховик після прання став тонким, що робити - таке питання виникає у багатьох. У такому випадку потрібно спробувати всі вище перелічені методи, від тенісних м'ячиків до фену. Якщо це не допоможе, залишиться лише звернутися у хімчистку.

Мало хто знає і те, що пух може збитися навіть у куртці, що висохла. У такому випадку найкращим варіантом, як збити пух у сухій куртці буде перша техніка із ручним збиванням.

Що таке Quora

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Способи, простіше нікуди: як розправити пуховик після прання
Що означають знаки на бирках речей / Інфографіка: Главред

Інші новини про догляд за одягом:

Джерело матеріала
loader
loader