Джонсон заявив, що не хоче продовжувати фінансувати Україну
Джонсон заявив, що не хоче продовжувати фінансувати Україну

Джонсон заявив, що не хоче продовжувати фінансувати Україну

Джонсон заявив, що не хоче продовжувати фінансувати Україну

Спікер Палати представників сподівається, що Трамп стане президентом і закінчить війну.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон не має бажання продовжувати фінансувати Україну і сподівається, що в цьому не виникне потреби. Про це він заявив в інтерв’ю Punchbowl News.

«Я не маю бажання продовжувати фінансування України, і сподіваюся, що в цьому не буде потреби. Якщо президент Трамп виграє, я вірю, що він насправді зможе завершити цей конфлікт. Думаю, він зателефонує Путіну і скаже, що вже досить. І я думаю, що весь світ вже втомився від цього і хоче, щоб це нарешті вирішилось», – сказав Джонсон.

Водночас, у разі перемоги на виборах Камали Гарріс, певен спікер-республіканець, війна в Україні не завершиться.

«Я не впевнений у деталях, але думаю, що якщо Камала Гарріс стане президентом, то війна не закінчиться, і це буде відчайдушний та небезпечний сценарій», – припустив він.

Кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс заявляла, що не погодиться на переговори щодо припинення війни в Україні з російським диктатором Владіміром Путіним без участі Києва.

Натомість із заяв колишнього президента США Дональда Трампа можна зробити висновок, що, у разі переобрання у листопаді, вінприпинить підтримку України з боку Сполучених Штатів.

Під час передвиборчої кампанії він регулярно називає Україну тягарем для США і заявляє про своє прагнення побачити закінчення війни, яке він обіцяє досягти шляхом переговорів всього за 24 години.

Трамп також чітко висловив своє захоплення Владіміром Путіним і зневажливе ставлення до Європейського Союзу. Багато спостерігачів побоюються, що, повернувшись на посаду, він буде мовчки або навіть прямо потурати зусиллям Росії, спрямованим на домінування в Україні. 

На дебатах із Камалою Гарріс Трампуникнув прямої відповіді на питання про те, чи хоче він перемоги України у війні з Росією. 

Джерело матеріала
loader
loader