Нацполіція заявила про розслідування щодо генерала Шайхета
Нацполіція заявила про розслідування щодо генерала Шайхета

Нацполіція заявила про розслідування щодо генерала Шайхета

Правоохоронці розпочали службове розслідування стосовно керівника міграційної поліції Сергія Шайхета. Про це повідомили у пресслужбі Наполіції.

- Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування. За його результатами будуть прийняті відповідні рішення, – наголосили правоохоронці. 

Таким чином у Нацполіції відреагували на публікацію видання Bihus.Info, яке повідомило, що генерал Нацполіції Сергій Шайхет проживає у квартирі свого батька вартістю оцінюється в 1 млн доларів. Також повідомлялось, що він «регулярно відвідує спортивний комплекс під час робочого дня, використовуючи для поїздок службовий автомобіль із "оперативними" номерами».

- Також Шайхета на цьому ж службовому авто журналісти регулярно помічали на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. Жодної нерухомості у цьому комплексі керівник департаменту не має. Натомість там володіє квартирою та паркомісцем його батько – Олег Шайхет. Площа апартаментів – під 200 квадратів. Квартиру Шайхет-старший придбав ще у 2020 році. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від 1 млн доларів, – запевняють журналісти..

Вони також стверджують, що батько генерала впродовж останніх 10 років займається охоронною діяльністю та є співвласником охоронної компанії Секьюрайті. Іншим її співвласником є найбільша нафтовидобувна компанія Укрнафта, яку до націоналізації контролювали олігарх Ігор Коломойський і група Приват.

  • 11 жовтня Офіс генпрокурора також відреагував на новину про смерть української журналістки Вікторії Рощиної. Кримінальне провадження, відкрите за фактом її зникнення, докваліфіковано статтею про воєнний злочин, поєднаний з умисним вбивством. 
  • 5 жовтня командування 123 бригади тероборони повідомило проведення службового розслідування з приводу смерті командира 186 окремого батальйону підполковника Ігоря Гриба.
Теги за темою
поліція розслідування
Джерело матеріала
loader
loader