Як продовжити життя літньому гардеробу восени: 8 "рецептів" від надихаючої блогерки
Як продовжити життя літньому гардеробу восени: 8 "рецептів" від надихаючої блогерки

Як продовжити життя літньому гардеробу восени: 8 "рецептів" від надихаючої блогерки

Чи не хочете прощатися з улюбленими літніми речами? У нас є кілька ідей, які допоможуть продовжити життя вашому літньому гардеробу і створити стильні образи для осіннього сезону.

Польська фешн-блогерка Дорота Свентоновська, відома в Instagram та TikTok як Szafiarka Dorka, ділиться своїми секретами, як сміливо поєднувати літні речі з осінніми елементами. У свої 60 років вона надихає безліч людей на нові модні експерименти та показує, що стиль не має вікових кордонів.

Дорота у своєму відео каже:

"Зараз я покажу вам кілька нарядів із використанням літніх речей в осінніх стилях".

І це не просто слова – вона представила цілих вісім унікальних образів, в яких з легкістю змішала штани, бермуди, спідниці, футболки та куртки

Наприклад, вона поєднує легку літню спідницю із затишним светром і додає стильні чоботи – і ось вам ідеальне вбрання для прохолодного осіннього дня. Або бермуди, які зазвичай асоціюються зі спекотним літом, вона комбінує із щільними колготками та довгим пальтом. Виходить дуже стильно та зручно.

Що стосується взуття, Дорота показує, як можна носити чоботи, які ідеально доповнять будь-який з його осінніх образів. А також, як використовувати сабо, що додасть до образу легкості та комфорту.

За допомогою її порад ви зможете не тільки зберегти свої улюблені літні речі, а й створити з них нові, унікальні образи, які радуватимуть вас навіть у дощові осінні дні. Тож не поспішайте ховати літні вбрання в далекі ящики – у вас є всі шанси продовжувати носити їх із задоволенням!

А ми нагадуємо, поки не народила, але нарешті влізла у сукню: відбулася заповітна мрія Селени Гомес

Раніше стало відомо, для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він під час прання: міфи, в які ви вірите

Читайте також, злодій романтик пограбував будинок, прибрав його, приготував їжу і пішов: "Не хвилюйся, будь щаслива"

Джерело матеріала
loader
loader