Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат

Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат

KOLA - "Титанік"

KOLA презентувала емоційний трек "Титанік" про те, як справжнє кохання допомагає не втратити себе у складних життєвих ситуаціях, як важливо бути поруч із тими, кого любиш. За словами артистки, сьогодні як ніколи важливо відчувати поряд близьку людину, навіть якщо вона далеко. Його підтримка – це та невидима нитка, яка тримає на плаву, дає сили боротися з будь-якими викликами. А кохання та зв'язок з близькими - це як якір, що допомагає не втратити себе

- Я завжди намагаюся експериментувати із звучанням та текстами, шукати нові підходи, щоб передати свої емоції. Але мені здається, що після всіх цих пошуків слухачі, як і я, скучили за справжньою любовною лірикою. Тому я щиро сподіваюся, що пісня "Титанік" стане такою ж близькою та важливою для них, як і для мене, – поділилася KOLA.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 1

Анна Трінчер та CHEEV - "Не знаю"

Анна Трінчер у колаборації з CHEEV записала трек про стан самотності та відчуття, які переживає кожен з нас одразу після розриву. Пісня створена на основі власного життєвого досвіду Влада та Анни. Відеокліп на сингл зрежисував кліпмейкер Антон Пожидаєв, який працював над попередніми роликами Трінчер "Бар за баром" та "Цілуй". Відео відображає внутрішній конфлікт між парою, яка переживає розрив та боротьбу зі спогадами про минуле.

- Для мене ця пісня – заклик до того, що справжнє кохання вимагає часу, зусиль та щирості. Любити треба вчасно, не відкладати на потім і не боятися вкладати всі свої емоції та сили у стосунки. Адже кохання – це не лише почуття, а й велика робота. Я хочу донести до кожного, що стосунки – це не просто романтика, а щоденна праця, готовність слухати, розуміти та будувати спільне майбутнє разом, – розповіла про прем'єра Трінчер.
- Пісня "Не знаю" про стан самотності та відчуття, які переживає кожен з нас одразу після розриву. Це момент, коли в тобі борються дві людини: одна каже, щоб розрив був правильним рішенням, але другий нагадує скільки у вас у парі було неймовірних моментів, які зробили вас ближче та які не хочеться забувати, – додав CHEEV.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 2

ОКЕАН ЕЛЬЗІ- альбом "LIGHTHOUSE"

Напередодні свого 30-річчя гурт "Океан Ельзи" презентував перший у кар'єрі англомовний альбом LIGHTHOUSE. До платівки увійшло 10 треків, у тому числі й однойменна пісня, яка стала символом надії у скрутні часи. Альбом несе у собі заклик до витривалості під військовий ритм у треку Love On Fire і змушує задуматися про біль розлуки у драматичній баладі Favourite Sound. Фінальним треком LIGHTHOUSE стала нова версія пісні Lullaby - української класики 1980 року від Квітки Цісик, в якій музиканти повертаються до свого коріння.

Платівка записана у співавторстві із відомими міжнародними авторами пісень. Окрім Джона Ржезника, в альбомі є вклади Тревіса Баркера (Blink-182), Діани Уоррен (Тейлор Свіфт, Aerosmith), Джона Фельдмана (Blink-182, YUNGBLUD, Авріл Лавін) та Пола О'Дафі (Емі Уайнхаус) та Єви Арн (5 Seconds of Summer, Лондон Баркер).

- Коли почалася велика війна, стало очевидним, що ми маємо більше ділитися українською культурою зі світом. Розповідати про себе, використовуючи такі потужні інструменти, як культура, музика та взагалі мистецтво. Створення пісень англійською стало необхідним, щоб люди з усього світу змогли відчути нашу музику. Слухаючи наш перший англомовний альбом, ви почуєте інший підхід до аранжувань, продакшну і навіть у тому, як співаю. Робота з різними продюсерами та з іншим звучанням дає інше бачення, досвід – це збагачує тебе, і мені це подобається, – зазначив Святослав Вакарчук.

Alyona Alyona - "А що буде"

Реп-виконавиця Alyona Alyona запрем'єрувала трек "А що буде", в якому рефлексує на тему того, який виклик ми кидаємо собі за життя, що ми залишимо на цій землі, коли нас не стане, чи пройшли ми життєвий шлях так, щоб завтра, через тиждень чи багато років про нас згадували добрим словом. Пісня була створена артисткою у період "Євробачення 2024".

- У цей відповідальний момент, коли ти обличчя країни і розпочалося створення треку "А що буде", який згодом командою ми завершили, і тепер цю роботу можна нарешті почути. Я щиро вірю, що кожна людина прийшла на цю землю з місією. Важливо думати над тим, що після себе ти залишиш у цьому світі. Словами цієї пісні я хочу донести, щоб у світі було набагато менше зла, якби кожна людина усвідомлювала, що саме вона залишить після себе, - прокоментувала прем'єру артистка.

Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 3

MONATIK і TUMAZAR - "Мила не плач"

MONATIK випустив трек "Мила не плач" із TUMAZAR, з яким виступав у рамках проєкту "Неймовірні дуети" на Новому каналі. "Мила не плач" написана про всіх українців, які через трагічні обставини в Україні не можуть повернутися додому. Артисти співають про дівчину, яка уособлює тисячі тих, хто з болем у серці зберігає спогади про минуле, намагаючись знайти себе у новій реальності. Особлива частина треку - китайськомовний куплет, в якому TUMAZAR співає про мрії та надії дівчини, яка намагається знайти свій шлях у великому світі.

- Це пісня-підтримка, яку ми висловлюємо всім, хто вимушено поїхав. У треку нам вдалося поєднати дві різні думки: у MONATIK погляди позитивніші, зріліші, сильніші. А я більше про прийняття цього смутку. У своєму куплеті я співаю: "Відчуй цей біль, прийми, ти побачиш вихід скрізь". MONATIK говорить про те, що героїня збирає себе по шматках. Тобто він про зцілення, а я – про прийняття відчаю та болю перед загоєнням ран, – розповів TUMAZAR.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 4

Оля Полякова - "Жінка з цікавим минулим"

Оля Полякова представила трек-маніфест "Жінка з цікавим минулим", створення якого співачку надихнули історії дівчат у коментарях під випусками YouTube-шоу "Дорослі дівчата".

- Мої Дорослі дівчата, ця пісня – для вас. Класних дорослих дівчат, які мають ще все попереду, - зізналася Оля.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 5

Ірина Федишин - "Злива"

Ірина Федишин презентувала сингл "Зливу". Це пісня про емоційні бурі у відносинах, коли почуття накривають із головою, як злива. За словами артистки, у стосунках, як і після сильного дощу завжди приходить ясність та взаєморозуміння, настає тепло та спокій, нагадуючи, що кохання може подолати будь-які негаразди.

NIKITIN - "Терпи"

Виконавець NIKITIN записав трек, у якому поєднав музику, створену штучним інтелектом, та вірш авторства Василя Стуса "Терпи, терпи, терпець тебе шліфує". Поет написав його у радянському таборі суворого режиму, куди потрапив за антирадянську агітацію та пропаганду. Цей вірш - потужний меседж людини, яка сповнена сили і рішучості вижити, вистояти, витримати все, обстоюючи власні ідеали. Першим слухачем "Терпи" став син поета Дмитро Стус, і він схвалив реліз композиції. Пісня присвячена всім захисникам та захисникам України.

- Ця робота дуже знакова для мене, адже з неї розпочинається нова сторінка моєї творчої історії. Свого часу Василь Стус самовіддано боровся з радянським режимом і, на жаль, став його жертвою, але залишив по собі безцінну творчу спадщину, яка й сьогодні надихає українців боротися за своє право на свободу та незалежність. Цю пісню я присвячую нашим хоробрим і незламним захисникам та захисникам, які, ризикуючи власним життям, захищають рідну землю та зазнають усіх негараздів, навіть коли лопається терпіння, - зазначив NIKITIN.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 6

YARIMA - альбом "Вояж"

YARIMA презентувала дебютний повноформатний RnB-альбом альбом "Вояж". У платівку увійшло інтро та 8 синглів, кожен із яких відповідає певній планеті сонячної системи: від палаючого сонця до далекого, холодного Нептуна. На обкладинці альбому зображено 2 символи, що ототожнюють альбом: телескоп, для вивчення Сонячної системи та левітація – як нескінченність галактики всередині кожної людини. Разом із альбомом вийшов відеокліп на пісню "Злови мене".

– Я збирала ці пісні близько двох років. Вони оспівані різні мої періоди: від розпачу до відчуття сили. Я співаю про невидиме. Те, що так і залишилося не промовленим. Але тепер його можна знайти у метафорах, - наголосила артистка. - Це і є моя подорож – шукати себе в думках, розуміти свої слабкі та сильні сторони, бачити, хто і що вплинуло на мене та залишило свої сліди на моєму серці.

Gezweirdo - "До ранку"

Співачка та автор пісень Владислава Лепшина, яка виступає під псевдонімом Gezweirdo випустила трек "До Ранку". Пісня присвячена любові дівчини до дівчини. За словами артистки, цією композицією вона хоче надихнути людей бути собою, любити тих, хто хочеш і не боятиметься осуду збоку.

Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 7

"Уляна Дель Рей" - альбом "Все простіше ніж здається"

Львівський поппанк гурт "Уляна Дель Рей" презентував альбом "Все простіше ніж здається", до якого увійшло вісім іронічних треків: про невдале побачення, мрії та спогади, Дрогобич, Аліну та інші історії з життя.

ЗАЛІСКО - "Ти народиш мені сина"

Співак Андрій Заліско випустив трек "Ти народиш мені сина", в якій закликає українців жити, любити один одного та народжувати дітей. У кліпі на пісню знялася закохана пара – військовий Богдан та волонтер та режисер театру Ю. Дрогобича Ірина. Богдан пішов добровольцем до ЗСУ. Він брав участь у бойових діях на Луганському напрямку як снайпер і в одному з боїв отримав багато осколкових поранень, втратив руку від вибуху міни. Ірина та Богдан познайомилися на зйомках кліпу і вже наступного року у пари заплановано весілля.

- Я дуже радий, що у моєму кліпі знялися Богдан та Ірина. Вони зіграли дуже емоційно та професійно, це дуже важливо для відео. Вони там – головні герої правдивої історії та люди повірять їм, це точно. І взагалі, нам треба ще більше підтримувати військових, хлопців, які повернулися з війни, об'єднуватися, знайомитися, любити та народжувати нове покоління гарних та гарних українців. Життя продовжується і зараз на нас дорівнює весь світ, - зізнався Заліско.

The Pamphlets - "Оверсінк"

Група The Pamphlets у новій пісні "Оверсінк" заспівала про проблему нав'язливих, тривожних думок, які заважають жити більшості людей у ​​наш час. За словами музикантів, це пісня – визнання гурту у своїх помилках та бажання обнулитися, почати все з чистого аркуша.

Маша Кондратенко - "Дим"

Співачка та блогер Маша Кондратенко випустила кліп на пісню "Дим", яку написала після розлучення з хлопцем. Відео зрежисувала Аліна Пронько "Позвоніть мамі" для Христини Соловій та "Ти моє місце під сонцем" для Кіліммена.

- Піснею "Дим" я відкриваю слухачам нову себе і анонсую майбутній альбом, який вийде вже цієї осені і відрізнятиметься від того, що я робила раніше, - заявила Маша Кондратенко.
Прем'єри тижня: Трінчер та CHEEV у кліпі зіграли пару на межі розставання, Полякова заспівала трек-маніфест про дорослих дівчат - Фото 8

 

Джерело матеріала
loader
loader